in

Orginalna, prirodna i personalizirana kozmetika – savršen poklon za poslovne partnere

Orginalna, prirodna i personalizirana kozmetika – savršen poklon za poslovne partnere
Slatka-Tajna.Eu
Orginalna, prirodna i personalizirana kozmetika – savršen poklon za poslovne partnere

Novogodišnji praznici odličan su povod za obradovati naše najbliže, porodicu, prijatelje, radne kolege, zaposlenike, poslovne partnere i sve one koji su sa nama dijelili radosti i posebne trenutke prethodne godine.

Ukoliko planirate nekoga počastiti korporativnim poklonom, pa makar i simboličnim, danas je više nego ikada važnije da taj poklon prenese i poruku da duboko cijenite onoga kome je taj poklon namijenjen.

Kompanija Organlook je pionir u proizvodnji prirodne kozmetike u BiH, a naši korporativni pokloni bili su između ostalog dostojni i poklona za prvu damu jedne svjetske velesile, izbor broj jedan u poklonima diplomatskog predstavništva, kao i značajnog broja uspješnih kompanija u BiH. Pod sloganom Kozmetika inspirisana prirodom donosimo vam skoro 100 različitih proizvoda za njegu tijela, ali i osvježenja prostora.

Donosimo vam nekoliko razloga zbog kojih vjerujemo da će upravo Organlook korporativni poklon paket poslati poruku adekvatnu za današnje vrijeme puno mnogobrojnih izazova:

– Prirodno je IN – Zbog užurbanog načina života i stresnih poslova sve više se okrećemo ka prirodi tražeći način za opuštanje tamo odakle smo potekli. Prirodni poklon pokazuje vašu brigu.

– Prirodna kozmetika je novi trend – Posljednjih godina prirodna kozmetika je postala sve više tražena i vrlo cijenjena kako kod žena tako i kod muškaraca. Poklon koji sadrži prirodnu kozmetiku pokazuje da pratite trendove.

– Prirodna kozmetika ima terapuetsko djelovanje – Prirodna kozmetika se izrađuje od biljnih sastojaka i prirodnih eteričnih ulja koja osim što njeguju kožu bude i vaša čula, ali mogu imati i pozitivan uticaj na zdravlje. U ovim stresnim vremenima govorite da vam je zdravlje najvažnije.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Prirodna kozmetika je poklon koji se koristi – rokovnici, olovke, kalendari i slični tradicionalni pokloni su prisutni već godinama i u digitalnom dobu jako rijetko se koriste. No, prirodna kozmetika je atraktivan poklon koji će sigurno naći mjesto do primateljevog srca. Pokazujete da vam je bitna i suština poklona, a ne samo forma.

– Prirodna kozmetika se može prilagoditi i brendirati – Izborom eteričnih ulja koja će se koristiti u izradi vaših poklona možete asocirati vašu kompaniju sa određenom mirisnom notom i poslati suptilnu poruku koja će korisnika podsjetiti na vašu kompaniju svaki put kada osjeti odabrani miris. Brendirana naljepnica može olakšati da se uspostavi inicijalna asocijacija između mirisa proizvoda i vaše kompanije. Time ostvarujete dublju povezanost sa primateljem poklona i osiguravate da vas se korisnici proizvoda stalno prisjećaju.

– Proizvedena u BiH – Naši proizvodi su proizvedeni u BiH i time pokazujete vašu privrženost jačanju domaće ekonomije podržavajući lokalne proizvođače te time osiguravate da naša privreda opstane što će dugoročno osigurati i bolji životni standard u cijeloj državi. Pokazujete da vam je stalo do okruženja u kojem poslujete.


Ukoliko želite da zajedno inspirišemo vaše uposlenike ili poslovne partnere prirodom i ostavimo upečatljiv i mirisan trag na kraju ove teške i burne poslovne godine, javite nam se na: info@organlook.com ili na telefon:
+387 61 667 862 i rado ćemo zajedno kreirati idealan poklon za vaše poslovne potrebe.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Darko gađao trudnu Katarinu: Pjevač se nakon tajnog vjenčanja ne smiruje! – Senzacija

Darko gađao trudnu Katarinu: Pjevač se nakon tajnog vjenčanja ne smiruje! – Senzacija

Kako da slavske specijalitete učinimo zdravijim

Kako da slavske specijalitete učinimo zdravijim