in

Moj otac je zbog duga ubio čovjeka: Mir traži u manastiru, a potresni detalji iz života pjevača Milana Stankovića tjeraju suze na oči! – Senzacija

Moj otac je zbog duga ubio čovjeka: Mir traži u manastiru, a potresni detalji iz života pjevača Milana Stankovića tjeraju suze na oči! – Senzacija
Slatka-Tajna.Eu

Život i karijera Milana Stankovića su u najmanju ruku živopisni. Od karijere započete u zvijezdama Granda, do Evrovizije i njegovog neobičnog stajlinga, pjevač nije prestajao da intrigira javnost.

On posljednjih mjeseci izaziva pažnju jer je odlučio da se povuče iz javnosti i promijeni život iz korijena, a šuškalo se i da ima namjeru da se zamonaši, a nedavno se vratio u Srbiju iz Hilandara, gdje je proveo neko vrijeme pomažući bratstvu ovog svetogorskog manastira.

Međutim, jedna informacija o Milanovom životu nije toliko poznata, a radi se o njegovom pokojnom ocu.

Nedugo poslije Milanovog rođenja, Stankovićev otac je počinio krivično djelo, a nekoliko godina kasnije je nastradao u zatvoru. Porodica je odmah posumnjala da je u pitanju krvna osveta.

 

Otac Milana Stankovića Goran Stanković ubio je kolegu s posla prije više od 30 godina, zbog čega je osuđen na višegodišnju zatvorsku kaznu. Poslije pet godina izdržavanja robije on je preminuo pod nerazjašnjenim okolnostima. Porodici je javljeno da je poginuo tako što je pao sa skele, ali oni ni danas u to ne vjeruju. Porodica Stanković ubijeđena je da je Goran ubijen zbog krvne osvete.

Pjevač je na početku svoje karijere pričao o ovom, za njega bolnom periodu i tada je izjavio kako sumnja u zvaničnu verziju da mu je otac poginuo u zatvoru.

“Imao sam samo pet mjeseci kada je moj otac otišao u zatvor. Zato ga se i ne sjećam, ali kroz glavu mi prolaze slike iz posjeta. Nikada nisam imao osjećaj da imam tatu, već nekog teču kojeg sam povremeno viđao. Moj otac je zbog nekog duga ubio izvjesnog čovjeka s kojim je radio u pekari. Poslije pet i po godina saopštili su nam da je pao sa skele i poginuo, ali ne vjerujem u to. Mislim da se radi o krvnoj osveti”, rekao je tada Stanković i opisao kako je izgledalo njegovo odrastanje bez jednog roditelja.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










“Ne znam kakav bih bio da sam rastao uz oca, ali oduvijek sam se osjećao inferiorno. Kada bih u društvu rekao da nemam tatu, izazvao bih sažaljenje. Kao da sam ja kriv što je to tako. Najteže su mi pala pisma koja je slao iz zatvora. Jednom sam ih slučajno našao i bio sam potpuno izgubljen. Znao sam da ga ne mogu vratiti. Osjetio sam koliko mu je svako pismo drugačije, u nekim se prepoznavao očaj, ponekad optimizam. Mama me je, uprkos svemu, izdržavala i borila se za mene i sestru. Radila je u trafici, peglala, čistila po kućama. Često je i pozajmljivala novac”, izjavio je Milan prije više od deset godina.

Izvor: Kurir

 

 

 

 

 

 

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

“Ljubav ničija” ruši granice: Tuzla pjevala sa Emirom Habibovićem

“Ljubav ničija” ruši granice: Tuzla pjevala sa Emirom Habibovićem

„AKO JA UMREM, DRAGA“ Latić: Moja pjesnička biografija je samo odraz „biografije“ bošnjačke književnosti

„AKO JA UMREM, DRAGA“ Latić: Moja pjesnička biografija je samo odraz „biografije“ bošnjačke književnosti