in

MESIJEVA SUPRUGA VAŽI ZA JEDINU PRIRODNU LJEPOTICU MEĐU ŽENAMA FUDBALERA: Sada je isplivala istina o operacijama – Senzacija

MESIJEVA SUPRUGA VAŽI ZA JEDINU PRIRODNU LJEPOTICU MEĐU ŽENAMA FUDBALERA: Sada je isplivala istina o operacijama – Senzacija
Slatka-Tajna.Eu

Lepa Antonela, Mesijeva supruga, važi za jednu od najlepših žena fudbalera, ali nakon što su se pojavile njene fotografije iz mladosti, mnogi se pitaju da li je zaista prirodna lepotica kao što tvrde.

Lepa brineta uz njega je od najranijih dana, a zanimljivo je da njihova ljubav seže još u vreme kada je ona imala 8 godina i kada mu je u pismima pisala da će je “jednog dana oženiti”. Ono o čemu je maštala kasnije se pretvorilo u javnost, i ne samo to, iako je mnogo fudbalera koji su u dugim brakovima, Mesi je jedan od retkih za kojeg se nikada nisu vezivale priče o prevarama.

Takođe, Antonela važi za možda i jedinu ženu fudbalera koja je prirodna lepotica, a ova dama može da se pohvali manekenskom linijom i nakon troje dece. Ipak, ona je sve samo ne tipična žena fudbalera. Iako je navikla da je mediji prate u stopu, svoju privatnost ipak čuva od radoznalih očiju. Oko nje se nikada nisu dešavali skandali, niti je bila predmet glasina i ogovaranja.

Zato je i bilo pravo iznenađenje kada su se nedavno pojavili navodi o plastičnim operacijama. Naime, pojedinci su sumnjali da Antonela baš ništa nije radila na sebi, ali su ih njene fotografije iz detinjstva više nego iznenadile.

Antonela se gotovo ništa nije promenila za sve ovo vreme, a vreme joj je, čini se, odličan saveznik, jer gotovo da ne stari.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Kako su se zavoleli Antonela i Mesi

Antonela je Mesija upoznala kada su imali samo pet godina, jer je lepotica sestrična njegovog prijatelja iz detinjstva, fudbalera Lukasa Skaglije. Ipak, par se venčao na luksuznoj ceremoniji tek 2017. godine nakon više od deset godina veze.

Naime, iako su se znali od najranijeg detinjstva, životni putevi su im se razdvojili, a zatim ponovo spojili 2007. godine kada su počeli da se zabavljaju. Te je godine Antonela ostala bez bliskog prijatelja koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći, a Lionel je preleteo pola sveta kako došao do Argentine nju.

Ostalo je istorija, a fudbaler ponosno ističe da je danas tu gde jeste baš iz razloga što mu je lepa Antonela bila najveća podrška.

(Kurir.rs/Wanted)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

AMIR BEGOVIĆ NAPRAVIO DERNEK U “SINDIKATU”: Opravdao sva očekivanja

AMIR BEGOVIĆ NAPRAVIO DERNEK U “SINDIKATU”: Opravdao sva očekivanja

U Banjaluci obilježen Međunarodni dana migranata

U Banjaluci obilježen Međunarodni dana migranata