in

SMRŠAO 48 KILOGRAMA I NE PIJE ALKOHOL: Kosmajcu su pomogli Taške i Viki pravim savjetima

SMRŠAO 48 KILOGRAMA I NE PIJE ALKOHOL: Kosmajcu su pomogli Taške i Viki pravim savjetima
Slatka-Tajna.Eu

Stefan Kosmajac je popularnost stakao učešćem u „Zvezdama Granda“, ali je umjesto njegovog talenta fokus bio na skandalima koji su ga pratili. Međutim, pjevač je riješio da konačno svoj život dovede u normalu, mijenja životne navike i smrša čak 48 kilograma.

Smršao sam jer sam imao problema sa kičmom. Jednostavno, posao pjevača traži da čovjek ima stav, a stav sa 120 kilograma ne može da se ima jer stomak vuče naprijed i onda boli kičma. Jedva sam izdržavao i odlučio da skinem 48 kila i sad nemam nikakav problem ni sa kičmom, ni sa čim. Super mi je, držim se sad ovoga. Malo sam počeo da treniram. Ustajem ranom zorom, spremim sebi kaficu i možda ručak i tako započnem dan. Više ne izlazim, legnem rano, ustanem rano-reka je.

Promjena životnih navika nije išla tako glatko, kao ni skidanje kilograma, ali je uz pomoć najdražih, kao i mentorice Viki Miljković i njenog supruga Tašketa uspio je da savlada sve.

To je bilo mnogo teško, godinu dana nisam pojeo ništa slatko. Sad jedem svako veče – istakao je Kosmajac.

Budući da trenira, otkrio je i da li mu je u planu da skine još kilograma ili da napumpa mišiće.

Ne, samo da održim formu, da mogu sebi da priuštim da pojedem šta želim ali da to potrošim. Ne da se pumpam, sebe ne vidim tako – rekao je Stefan i progovorio o svom najvećem poroku -alkoholu koji je uspio da pobijedi zahvaljujući mentorici.

To je postala stalna priča – problem sa alkoholom. Nisam imao veliki problem, jednostavno imao sam problem da pijem i da radim, nisam mogao da funkcinonišem i samo sam prestao da pijem. Bile su svakakve priče i vijesti, ali to su gluposti. Jesam imao udes sa autom, ali ne svojom krivicom i ne krivicom alkohola. U nekom trenutku sam jednostavno napravio presjek, više ne pijem, u Grand produkciji sam. Taške mi je rekao da nikad nije probao alkohol i ako jedan takav uspješan čovjek može da kaže da ne zna kakav je ukus piva, što bih ja pio, ko je tu lud? Uz Viki i Tašketa sam sve to iskorijenio, poslušao sam njihove savjete – ispričao je Kosmajac.

(Express/ Grand)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Maroko dobio domaćinstvo velikog takmičenja već u februaru

Maroko dobio domaćinstvo velikog takmičenja već u februaru

Više od 4.000 osumnjičenih za ratne zločine u BiH i dalje na slobodi

Više od 4.000 osumnjičenih za ratne zločine u BiH i dalje na slobodi