in

PRELAZI SVE GRANICE: Tihana Lazović se obrušila na tabloide zbog natpisa o njenoj trudnoći

PRELAZI SVE GRANICE: Tihana Lazović se obrušila na tabloide zbog natpisa o njenoj trudnoći
Slatka-Tajna.Eu

Tihana Lazović odlučila je stati na kraj napisima medija, koji su se raspisali o njezinoj navodnoj trudnoći, pa je jasno dala do znanja što o tome misli.Kako se navodi, ona i njen suprug Branislav Trifunović očekuju prinovu,ali kriju ove vijesti čak i od najbližih.

Glumica oglasila se na svojem profilu na Instagramu po pitanju napisa o njenoj trudnoći koje tabloidi iz regije objavljuju posljednjih nekoliko godina, a čini se kako je sada tome odlučila stati na kraj.

-Često tako tabloidi pišu, navikne se čovjek. Odmahneš rukom, nekad se dobro nasmiješ, uglavnom ignoriraš. Onda se pojavi s vremena na vrijeme ‘članak’ i naslov koji nije ni smiješan, a nije ni za odmahnut rukom. Štoviše, vrlo je opasan, iznimno uvredljiv i prelazi sve granice. Možda ne mogu imati djecu, možda ne želim imati djecu, možda sam bolesna, možda pare želim trošiti na cipele, ne na pelene, možda nemam majčinske instinkte, možda silno želim, ali se bojim, možda mi je karijera važnija, možda sam nespremna, možda ne vidim smisao, možda sam lijena, možda su mi psi draži od djece, možda sam imala 4 spontana pobačaja, možda želim plesati do 5 ujutro svaku večer, možda ne znam što želim, možda nemam para, možda patim od depresije, možda mi se moje tijelo sada sviđa i ne želim biti trudna, možda nosim traume, možda ne želim prestati pušiti, možda ne želim izmišljati društveno prihvatljive ‘razloge’ zbog čega nisam majka. Zato, od*ebite-napisala je Tihana u podužoj objavi.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










(Express/ Net.hr)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Kako se riješiti zanoktica

Kako se riješiti zanoktica

Saradnja i strateška partnerstva ključni za jačanje poduzetništva

Saradnja i strateška partnerstva ključni za jačanje poduzetništva