in

OPERISANA ĆERKA BOJANA LEKSINGTONA! Oglasila se njegova žena iz bolnice i otkrila kako im je dijete: Vjerujemo i nadamo se! – Senzacija

OPERISANA ĆERKA BOJANA LEKSINGTONA! Oglasila se njegova žena iz bolnice i otkrila kako im je dijete: Vjerujemo i nadamo se! – Senzacija
Slatka-Tajna.Eu

Žena pevača Bojana Vaskovića iz benda Leksington, Aleksandra se oglasila iz bolnice. Naime, njihova ćerka Helena je rođena sa srčanom manom.

Aleksandra Vasković se sada oglasila iz bolnice i otkrila kako se njihova ćerka oseća i skoro posle mesec dana.

Ona se zahvalila se na rečima podrške i ispričala da je beba operisana, kao i u kakvom se stanju trenutno nalazi.

– Ja sam i dalje u bolnici sa njom, čekam je da izađe. Ona je na intenzivnoj nezi, lepo se oporavlja i zaista smo svi pozitivni i optimistični. Takva je operacija da je potreban duži oporavak i ona je jako mala operisana, tako da još uvek čekamo, verujemo i nadamo se – rekla je Aleksandra na snimku koji je objavila na svom Instagram storiju.

Hrabra Aleksandra se tada oglasila na pomenutoj društvenoj mreži i emotivnom porukom mnoge raznežila jer treće dete Bojana Leksingtona moralo je sa svega deset dana da bude operisano.

– Dragi moji, pre svega želim da vam se zahvalim na divnim čestitkama i lepim željama povodom rođenja naše ćerke Helene. Osećam potrebu da vam se obratim, jer ste bili uz mene celu trudnoću i došlo je vreme da podelim ono što sam na neki način nagoveštavala a to je da nas i posle porođaja čeka period neizvesnosti i velikih izazova. Naime, na sredini trudnoće u sklopu redovnih pregleda ustanovljeno je da naša beba ima urođenu srčanu manu koja će morati da bude hirurški korigovana u prvim nedeljama bebinog života – pisala je Aleksandra na Instagramu, pa dodala:

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Suočavanje sa tim saznanjem bilo je samo po sebi traumatično, ali odlučili smo da damo šansu životu, te sam nastavila trudnoću trudeći se da je nosim sa radošću i verom u najpozitivniji mogući ishod. I zaista, osim tog saznanja sve je bilo u najboljem redu do samog kraja zaključno sa porođajem, koji je i najlepše iskustvo porođaja do sada. ali o tome nekom drugom prilikom. Sada se suočavamo sa definitivno najtežim periodom u našim životima dok čekamo da naša hrabra ćerkica izvojuje svoju najvažniju životnu bitku.

Ona je operisana, u procesu je oporavka i sve što sada imamo su molitva i strpljenje. U periodu koji sledi nećemo se oglašavati niti odgovarati na poruke jer su sve naše misli i energija usmerene ka njoj i porodici. Hvala vam na podršci i razumevanju – rekla je tada supruga poznatog pevača.

(Kurir.rs)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Zdrava zobena kaša

Zdrava zobena kaša

Kako se riješiti zanoktica

Kako se riješiti zanoktica