in

Nova pjesma Mladena Mačara “Suze” – Hayat Production

Nova pjesma Mladena Mačara “Suze” – Hayat Production
Slatka-Tajna.Eu

Mladen Mačar, sokolački kantautor, predstavlja novu pjesmu “Suze”. Svojim novim projektom želi da podigne svijest o psihičkom zdravlju pojedinca, a samim tim i značaju, odnosno važnosti istog zdravlja!

Projekti Mačara ticali su se svakodnevnih problema, sve u svrhu promovisanja većeg društvenog angažmana za kvalitetno i napredno društvo.

Singl “Suze” govori o individualnim različitostima ljudi, njihovoj sposobnosti da se nose sa različitostima, kao i sposobnost društva da prihvati pomenute razlike kao jednu nadasve prirodnu i u mnogim segmentima korisnu pojavu. Umjetnik ovom pjesmom teži da skrene pažnju i na učestalu manipulaciju sa istim pojavama, izdvajajući kroz nabrajanje u tekstu upravo one univerzalne vrijednosti koje definitivno treba da spajaju i vežu sve pomenute razlike.

Video spot za pjesmu „SUZE“ u svom umjetničkom izrazu na najbolji način i sa dosta simbolike iznio je i uradio Alen Hadžić – Morris, a djevojka u spotu je Anja Čurković. Alen je još jednom vizuelnu poruku uspio predstaviti kroz metaforu.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Inače, Mačar se muzikom bavi isključivo kreativno, koristeći bas gitaru kao osnovu u svom stvaralaštvu, i to nekoliko vrsta bas gitara, kombinujući ih sa različitim zvučnim efektima, na nekoliko načina, odnosno tehnika sviranja. Sam potpisuje muziku, tekst i aranžman za novi singl koji možete poslušati u nastavku!

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

U FBiH u oktobru prosječna neto plaća bila 1.139 KM, a bruto plaća 1.766 KM

U FBiH u oktobru prosječna neto plaća bila 1.139 KM, a bruto plaća 1.766 KM

Trendovi šminkanja koji će dominirati ove zime

Trendovi šminkanja koji će dominirati ove zime