in

ANA KOKIĆ PRIZNAJE DA JE VEĆ DUŽE VRIJEME SAMA: Nemam momka, jer me mrzi da se upoznajem

ANA KOKIĆ PRIZNAJE DA JE VEĆ DUŽE VRIJEME SAMA: Nemam momka, jer me mrzi da se upoznajem
Slatka-Tajna.Eu

Pjevačica Ana Kokić poslije razvoda od vaterpoliste Nikole Rađena, nije dovođena u vezu sa nekim drugim muškarcem i, bar po njenim riječima, ona je i sada sama.

– Možete da mi vjerujete ili ne vjerujete, ali sam zaista u fazi kada nemam nikoga jer me jednostavno mrzi da upoznajem nekoga, da se navikavam na njega, da saznajem šta voli, šta ne voli, šta mu prija, šta ne prija, ko su mu majka, otac… I na kraju krajeva da istražujem da li smo jedno za drugo. Baš me to mrzi. Nemam ni vremena, ni živaca. Držim se svoje karijere, nastupa, odgajam dvije kćerke i baš uživam kada nađem slobodno vrijeme da budem sa svojom porodicom.

Sa bivšim mužem, kako dodaje, u korektnim je odnosima jer imaju dvije zajedničke djevojčice, i očekuje da takvo razumijevanje među njima ostane i dalje, bez obzira što se Nikola nedavno oženio i očekuje dijete i sa novom suprugom.

Što se karijere tiče, Ana ističe da je išla na Island gdje je snimila spot za novu pjesmu. Kaže da je Island magičan, oduševljena je bila uslovima za snimanje, pa sada sa nestrpljenjem očekuje dan kada će i svi njeni fanovi vidjeti spot koji je tamo snimila. Novu godinu pjevačica će provesti radno u Novom Sadu, u istoimenom hotelu.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Piše: S. Danilović

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Daj čovjeku slamku 🙄🙄😱😱          #kapetanteo #humor #tiktok

Daj čovjeku slamku 🙄🙄😱😱 #kapetanteo #humor #tiktok

ŽIKA JAKŠIĆ: Nije mi hitno, ali možda se i treći put oženim

ŽIKA JAKŠIĆ: Nije mi hitno, ali možda se i treći put oženim