in

OVO JE ŽENA ZVEZDANA SLAVNIĆA: Ima dvoje djece, ne izlazi iz teretane i ima ozbiljan posao

OVO JE ŽENA ZVEZDANA SLAVNIĆA: Ima dvoje djece, ne izlazi iz teretane i ima ozbiljan posao
Slatka-Tajna.Eu

Zvezdan Slavnić akter je jedne od najkomentarisanijih tema u “Zadruzi”, a svi se pitaju već duže vrijeme kako izgleda njegova supruga Ana i čime se bavi.

Naime, Ana i Zvezdan prošli su najteže trenutke zajedno u životu, ali se ona nikada nije pojavljivala u javnosti. Ako je suditi po objavama sa društvene mreže Instagram, Ana je neko ko dosta vremena poklanja svom izgledu.

Redovno posjećuju teretanu, a često umije da počasti svoje fanove nekom vrelom slikom sa treninga.

Ono što malo ko zna o Ani je to da je Ana ostvarena na svim životnim poljima. Ima uspješnu karijeru, posjeduje frizerski salon, a posao joj cvjeta.

Njen frizerski salon na Novom Beogradu joj je obezbijedio unosne prihode, ali i pored toga što je u preduzetničkim vodama, stiže da se posveti porodici. Majka je dvoje djece, a dugi niz godina je u sretnoj vanbračnoj zajednici sa Zvezdanom.

Inače, Ana se ranije oglašava za medije, te je isticala da potpuno vjeruje u Zvezdanovu ljubav, i to u jeku skandala sa Aleksandrom Nikolić. Međutim, ono što je sve šokiralo nekoliko dana kasnije je njena odluka da javno stavi tačku na odnos sa Slavnićem.

-Dragi moji, uskoro će izaći moja izjava da više nisam sa Zvezdanom. Hvala vam na podršci, drage žene, ali i muškarci, značilo mi je… Samo se srcem dobro vidi, istina se u očima ne da sagledati. Voli vas Ana – napisala je Ana na Instagramu citirajući poznati dio iz Egziperijevog romana “Mali Princ”.

Podsjetimo, Zvezdanovo ponašanje bilo je neprihvatljivo, priznao je i njegov otac Moka Slavnić. Legendarni košarkaš je istakao da njegov sin nije uradio ništa nepromišljeno, ali je priznao da njegovom sinu prija društvo Aleksandre Nikolić.

On je otkrio da će dati sve od sebe da ubijedi snahu Anu da se ne razvede od njegovog sina.

-Vodim krvavu borbu tri mjeseca, praktično otkad su ušli unutra, sa dvije teme – ko se kome sviđa i ko kome šta radi. Da je Zvezdanu prijalo društvo sa Aleksandrom i obrnuto, to je tačno. Suludo bi bilo da neko to negira i sa tim sam saglasan. Namjere koje se ostvaruju pojedinim potezima, da svi to vidimo, ne bi mogle da se sakriju – priznao je Moka.

(Express/Kurir)

BONUS VIDEO


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

OVAKO JE ANA SEVIĆ IZGLEDALA NA POČETKU KARIJERE: Prirodna ljepotica

OVAKO JE ANA SEVIĆ IZGLEDALA NA POČETKU KARIJERE: Prirodna ljepotica

Najbolji izbor za užinu: Namirnica koja smanjuje apetit i podstiče mršavljenje

Najbolji izbor za užinu: Namirnica koja smanjuje apetit i podstiče mršavljenje