in

“COLLAPSE BAND” PJEVA O ŽENI OD PROBLEMA: Spremaju novi hit

Slatka-Tajna.Eu

Popularni bosanskohercegovački “Collapse band” u posljednje vrijeme visoko se pozicionirao na muzičkoj sceni. Ovaj muzički sastav nedavno je objavio i novu pjesmu „Oglasi“, ali momci ne miruju. Pjesma “Šeherzado” im je otvorila sva vrata u regionu, a bend je popularan i jedan od traženijih.

Danas su snimali spot za novu pjesmu neobičnog naslova “Žena od problema” u Apart hotelu “Centar” u Sarajevu. Nakon “Žene od sultana” koja je proslavila Tijanu Milentijević, slušat ćemo i nešto drugačiju pjesmu.

Ekipa je bila odlično raspoložena. Manekenka Iman je slušala instrukcije kako bi što bolje dočarala svoju ulogu “žene od problema”. Snimanje je trajalo satima, ali umora nije bilo. Kadrovi su u hotelskoj sobi snimljeni vrlo brzo.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


-Pjesma “Žena od problema” izlazi uskoro.Tekst je pisao Mersed Hadžić, dok je za muziku bio zadužen Dejan Kostić. Naša očekivanja su da će pjesma postati hit – jednoglasno poručuju momci iz “Collapse banda”.

The post “COLLAPSE BAND” PJEVA O ŽENI OD PROBLEMA: Spremaju novi hit appeared first on Express.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

NALAZI ZAMOTULJKE ISPOD AUTOMOBILA: Dara Bubamara u strahu od crne magije

ZLATNA ŽICA BOŠNJAČKE POEZIJE: OD ĆATIĆA DO LATIĆA Jahić: Latić dosljedno piše, duboko uronjen u poetsko jezičko tkivo svoje zemlje i svoga naroda