in

Big Mac u Rusiji dobio novo ime, ali ne služe pomfrit zbog nestašice krumpira / Bljesak.info

Slatka-Tajna.Eu

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto:N1 BiH / Ruski lanac restorana brze hrane

Ruski obožavatelji popularnog Big Maca kojima ukusni hamburger nije dostupan otkako je američki lanac brze hrane McDonald’s Corp u ožujku zatvorio svoje ruske podružnice, od sljedeće će godine moći uživati u alternativom hamburgeru domaće proizvodnje pod nazivom – Big Hit.

Dostupan od veljače

Vkusno & točka, ruski lanac restorana brze hrane u ponedjeljak je objavio da će Big Hit na meniju biti dostupan od veljače, a vraća se i proizvod sličan McDonald’sovu ‘Happy Mealu’ pod nazivom ‘Kids’ Combo’.

Izvršni direktor Oleg Paroev rekao je da je tvrtka Vkusno & točka sada uspješno prevladala sve probleme u opskrbnom lancu s kojima se u početku suočila i povećava svoj udio na tržištu kojim tradicionalno dominiraju strani lanci.

Kreću u proizvodnju dječijih igračaka 

Otkako je kupio McDonald’sove restorane brze hrane u Ukrajini, Govor je sklopio već uhodani posao s finskom tvrtkom za pakiranje hrane, Huhtamaki, kao i logističku tvrtku, koja će se preimenovati u “Logistika & to je to”.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Kazao je i da će lanac restorana Vkusno & točka možda pokušati pronaći partnera za proizvodnju dječjih igračaka za Kids’ Combo, koji se trenutačno prodaje s besplatnom knjigom.

Nema krumpirića 

Vkusno & točka je u ponedjeljak s proizvođačem mesa Miratorgom potpisao sporazum o izgradnji tvornice u 2023., koja će lanac opskrbljivati i prženim krumpirićima i čipsom.

Neki su restorani Vkusno & točka početkom godine morali izbaciti krumpiriće s jelovnika zbog nestašice osnovne namirnice – krumpira.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

UDO FBiH – Aktuelna kretanja mogu uticati na promjenu cijene polica autoosiguranja

LEPA BRENA OTKRILA KAKO JE ZAVELA BOBU: To je bio spoj koji je bilo jako teško razdvojiti