in

Karleuša poslala poruku žrtvama genocida u BiH: “Imamo i mi rane, ali smo napravili da naše rane niko ne vidi i ne žal

Karleuša poslala poruku žrtvama genocida u BiH: “Imamo i mi rane, ali smo napravili da naše rane niko ne vidi i ne žal
Slatka-Tajna.Eu

Karleuša se posljednjih dana interesuje za krizu na Kosovu i Metohiji, te je u više navrata objavljivala svoje stavove o ovoj temi putem društvenih mreža.

Danas je iznijela i rješenje problema za situaciju na Balkanu, a o čemu je riječ pogledajte ispod.

Njenu objavu prenosimo u cjelosti:

-I pogrešna politika prošlosti je napravila da nas kao narod niko ne voli. Da smo negativci crne ovce. Komšije nas ne vole, zapad nije na našoj strani. Vrijeme je da se to se ispravi. Jer se Srbija mnogo promijenila. Na bolje! Srpski narod je divan narod! I sve što nam se dešava kao narodu je velika nepravda! Dosta je bilo da kao navijeni i ponavljamo niko nas ne voli. U mom poslu kad narod nekog ne voli, angažuje se PR agencija koja krene da popravlja negativnu sliku o tom nekom. Nama treba pravi PR. Nama trebaju pozitivni poeni! Treba od svih ponovo da napravimo ako ne prijatelja onda saveznika u nekom obliku.

-Bosanci su nam oduvijek bili bratski narod,a sad ? Zjapi im rana na srcu zbog nas. Kao da smo svi mi Srbi krivi za ono zlo 90-ih . Imamo i mi rane, ali smo napravili da nas rane niko ne vidi i ne žali nas. Moramo da tražimo Bosni ruku.

-Moramo Hrvatima da pržimo ruku, a ne da nas bušenjem stignu svuda. Igrice četnika i uutaša ne igraju duhovi rata više. Idemo dalje!!! Od prošlosti mi braćo više nemamo ništa sem strave i užasa sa svake strane.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Moramo i Albancima da pokažemo da nisi Srbi isti, kako oni kažu najgori. Sa svakim Albancem sa kojim sam pričala, oni sa užas pominju. Iste priče koji mi o njima pričamo oni pričaju o nama. Iste! Treba da sjednemo za sto sa Albancima sa Kosova. Ali da sjednu pravi ljudi. Bez mrlje. Čistog srca.

-Sjećam se došla ekipa neke kosovske televizije da m snima u Grandu. Saša Popović nije htio da ih pusti u studio. A ti Albanci ipak o meni napravili najljepši prilog na njihovo televiziji donijeli mi poklon.

-Treba da budemo veliki i mudri. Ne možemo sami protiv svih. Moramo zajedno. Svi narodi Balkana! Teška smo muka i sirotinja svi na ovim prostorima i ne možemo u mržnji da nastavimo

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

FERK usvojio više odluka vezanih uz energetiku

FERK usvojio više odluka vezanih uz energetiku

Messi nakon plasmana u finale: Mi smo luđaci!

Messi nakon plasmana u finale: Mi smo luđaci!