in

Darko Lazić pokazao prvu sliku sa vjenčanja: Mlada blista u vjenčanici, mladoženja je čvrsto grli! – Senzacija

Darko Lazić pokazao prvu sliku sa vjenčanja: Mlada blista u vjenčanici, mladoženja je čvrsto grli! – Senzacija
Slatka-Tajna.Eu

Vijest da se Darko Lazić u četvrtak u tajnosti vjenčao sa svojom djevojkom Katarinom u jednoj opštini u Novom Sadu brzo je obišla region.

Dok je u javnost isplivalo malo podataka sa same ceremonije koja se održala u prisustvu nekoliko ljudi, ubrzo se saznalo da sklapanju građanskog braka nisu prisustvovali ni Darkova majka Branka, ali ni njegov rođeni brat Dragan. Ali bez obzira na zaplet situacije, mladenci Darko i Katarina nisu mogli da sakriju euforiju povodom sklapanja braka, te su ubrzo pokazali i prve fotografije sa svadbe.

Po pisanju medija razlog zbog kog je folker na sve načine pokušavao da sakrije da je po drugi put izgovorio sudbonosno „da“ je to što je njegova sada zvanična supruga, navodno već skoro dva mjeseca u drugom stanju.

Naime, Darko i Katarina provode svaki momenat zajedno otkako su započeli vezu, te su tako sada zajedno otputovali u Austriju. Darko je na svom Instagram storiju objavio snimak, koji izazvao brojne komentare upravo zbog uramljene fotografije sa vjenčanja u uglu vozila. Lazić ju je u jednom trenutku zumirao, a onda i snimio njihove reakcije, što je izazvala podijeljenja mišljenja brojnih fanova.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Snimak se proširio društvenim mrežama, jedni komentarišu da mladenci izgledaju prelijepo, dok su drugi ubijeđeni da je napravio štos, i da to zapravo nisu oni.

Inače, ni pjevač, ni njegova izabranica, se nisu oglašavali povodom navoda u medijima, da su sklopili brak u tajnosti.

Podsjetimo, njegova majka je otkrila da je čula za vjenčanje, ali da nije razgovarala sa sinom. Kako je za Kurir izjavila, Katarinu krivi za to što su se u tajnosti vjenčali.

– Čula sam i ja u međuvremenu da se moj Darko oženio. Mene oni nisu zvali, stvarno ne znam zbog čega. To morate da pitate njih dvoje. Oni to najbolje znaju. Nije se ni bratu javio skoro nedjelju dana. Šta da vam kažem? On umije da krije takve stvari, a otkad je opet u vezi s Katarinom, zna da mi se ne javi danima. To je vjerovatno ona tražila od njega da nam ne priča. Naravno da mi je žao što nas nije zvao na taj lijep i srećan dan. Ja sam bila čula da su na nekom putu zajedno, ali eto… Imali su sigurno neke važnije ljude od nas koji su prisustvovali vjenčanju. To je sve što imam da kažem – poručila je razočarana Branka za Kurir.

Izvor: Kurir

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Otvoreno o statusu sportaša u RH i razvoju sporta

Otvoreno o statusu sportaša u RH i razvoju sporta

Newsnight: SDA prozvala “Osmorku”, SNSD i HDZ

Newsnight: SDA prozvala “Osmorku”, SNSD i HDZ