in

PJEVAČ “ZVEZDA GRANDA” NAKON ŠERIJATSKOG VJENČANJA SPREMA GALA SVADBU

Slatka-Tajna.Eu

Nakon dugogodišnje emotivne veze, nekadašnji učesnik „Zvezda Granda“ Alen Hasanović u septembru se zakleo na vječnu ljubav izabranici Aidom Cako, a nakon Šerijatskog vjenčanja par je otputovao na romantični medeni mjesec na jedno luksuzno ljetovalište.

Novopečeni mladenci su uživali na Maldivima, a pjevač je sada otkrio kako se osjeća kao oženjen čovjek i da li uskoro planiraju proširenje porodice.

– Našao sam pravu ženu, da nije prava ne bih se oženio. Što se tiče mene i moje supruge naša ljubav je bila sudbina, ja vjerujem u to. Sljedeće godine u aprilu ako Bog da biće svadba, veliko veselje, sigurno će biti oko 500. gostiju, veliki restoran, biće fino i luksuzno, mi smo tako zamislili – kaže on.

Foto: Printscreen

Alen je podijelio i svoje utiske sa putovanja i iskreno priznao zbog čega su odabrali baš ovu destinaciju za medeni mjesec.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


– Kad smo stigli tamo, prvi dan je bila kiša, ali kasnije je bilo i sunca. Maldive sam sanjao cijeli život, želio sam to da vidim. Sljedeće godine ćemo odabrati neku novu destinaciju. Ovo je bilo putovanje za medeni mjesec, ali će sigurno poslije svadbe biti još jedno – rekao je pjevač.

(express/grandonline)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Crna Gora: Bez dogovora o rješavanju političke krize

#Z7E58~1