in

Darko je lud: Lazićev brat se oglasio nakon vijesti da se pjevač oženio! – Senzacija

Slatka-Tajna.Eu

U javnosti je kao bomba odjeknula vijest da je pjevač Darko Lazić ponovo stao na drugi kamen, i to ovog puta sa svojom izabranicom Katarinom, s kojom je već izvjesno vrijeme u emotivnom odnosu.

Naime, kako se saznalo, Lazić je sudbonosno “da” izgovorio u tajnosti, i to u jednoj opštini u Novom Sadu, a intimnoj ceremoniji vjenčanja prisustvovalo je svega nekoliko prijatelja, dok se Darkova majka Branka, a ni ostatak porodice, nisu pojavili.

Ovim povodom oglasio se folkerov rođeni brat, Dragan, koji je priznao da se sa Darkom nije čuo više od nedjelju dana, te da u porodici niko ne zna da li se vjenčanje uopšte desilo.

– Darko i ja se nismo čuli više od nedjelju dana. On je lud, ali ne znam da li je bilo vjenčanja. Valjda bi mi kao bratu nešto rekao. On i Kaća su na putu, koliko znam, ovdje nije dolazio. Mada, kod njih se nikad ne zna! Kad se čujemo znaću detalje, za sad mi se ne javlja. Nisam se ni sa majkom čuo, bar bi ona nešto rekla da zna – istakao je Dragan za Republiku.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Podsjetimo, Darko i Katarina izgovorili su sudbonosno “da” juče, 8. decembra, u opštini u Novom Sadu u prisustvu samo nekoliko ljudi. Folkeru je ovo drugi brak po redu, a prethodno je na ludi kamen stao sa koleginicom Anom Sević, sa kojom ima kćerkicu Lorenu. Iako je bio vjeren sa Marinom Gagić, Lazić se s njom nije oženio, a iz njihove ljubavi rodio se sin Aleksej.

 

ekskluziva.ba

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

U Hrvatskoj ima 7 zaštitnih radionica gdje mogu raditi osobe s invaliditetom

Prvi političar iz BiH koji je čestitao Vatrenima