in

PRIPADNIK KLANA VELJE NEVOLJE U RASTINOM SPOTU?! Reper snimao kadrove sa saradnikom Belivuka i Miljkovića jedan mu čuvao i leđa – Senzacija

PRIPADNIK KLANA VELJE NEVOLJE U RASTINOM SPOTU?! Reper snimao kadrove sa saradnikom Belivuka i Miljkovića jedan mu čuvao i leđa – Senzacija
Slatka-Tajna.Eu

Reperi Stefan Đurić Rasta i Mihajlo Veruović Vojaž su zajedno s pevačem Darkom Lazićem objavili novi spot za pesmu “Pismo” u kome se pojavljuju neki od pripadnika klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića koji su pušteni u oktobru da se brane sa slobode.

U pitanju je Vlado Georgiev koji je javnosti poznat kao Rastin nekadašnji menadžer. Ovo nije prvi put da se pripadnici klana dovode u vezu s reperom jer je Đurić i ranije povezivan s ljudima bliskim klanu, a postoje i njegove fotografije sa Nikolom Spasojevićem koji je priznao krivicu u slučaju ozloglašenog klana Velje Nevolje i Marka Mesara.

Rasta navodno među prijateljima ima ljude bliske Belivukovoj ekipi, ali nikad o tome ne priča u javnosti, niti ih bilo gde pominje, baš iz razloga da ga ne bi spajali s njima.

– Rasta jeste blizak s nekim ljudima iz kriminalnog miljea, ali su radnje zbog kojih su padali drugačije. Poznaje mnogo krimosa, a za potrebe spota u kom se opisuje život iza rešetaka hteo je da se pojave akteri koji su robijali. Stefan je već bio iza rešetaka nakon što je kod njega pronađena veća količina marihuane, a potom i u stanu u kom živi – priča upućen izvor Republike.

Vlado Georgiev, koji je poznatiji kao Rastin menadžer, samo nakratko statira u novom spotu. Georgiev, koji je menjao ime, bio je reperov dugogodišnji prijatelj, a druženje je prekinulo njegov odlazak u zatvor.

Georgiev je inače pušten 21. oktobra da se brani sa slobode, a tada mu je izrečena i mera zabrane napuštanja grada. U opisu video-zapisa na Jutjubu nisu navedeni glumci, to jest, akteri spota, ali se spekuliše da je jedan od aktera upravo uhapšeni Belivukov saradnik.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Rasta je po izlasku iz zatvora bio u frci zbog hapšenja bivšeg menadžera i morao je da ide na saslušanja, a policija je morala da mu oduzme automobil na neko vreme. Sve je to bilo stresno za njega jer nije imao veze s celom situacijom. Zato ga nigde nije bilo. Nigde nije izlazio i viđao se s prijateljima i ćerkicom samo kad bi dolazili kod njega – objasnio je tada izvor.

U februaru prošle godine, podsetimo, ispred prostorija UKP i SBPOK u Makišu je tokom hapšenja osumnjičenih pripadnika kriminalne grupe Veljka Belivuka dovezen i džip popularnog repera Stefana Đurića Raste.

Georgieva i njegovu suprugu Slađanu Sekulić tužilaštvo tereti da su bili pripadnici organizovane kriminalne grupe i da su Belivuku ustupili kuću u Tršiću radi pripreme krivičnih dela. Tužilaštvo ih još sumnjiči i da su iz iznajmljenog stana u Humskoj osmatrali da li je policija u blizini Partizanovog stadiona i javljali Veljku Belivuku.

(Kurir.rs/Republika)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Prevara tijekom leta: Slagala da rađa pa prinudno sletjeli u Barcelonu, 28 osoba pobjeglo / Bljesak.info

Prevara tijekom leta: Slagala da rađa pa prinudno sletjeli u Barcelonu, 28 osoba pobjeglo / Bljesak.info

Trikovi i savjeti: Utoplite vašu kupaonicu za opuštajuće momente

Trikovi i savjeti: Utoplite vašu kupaonicu za opuštajuće momente