in

MIRNIJI SAM JER SAM ZADRŽAO VIJEST O VJENČANJU ZA SEBE: Benjamin Kličić čuva privatni život

MIRNIJI SAM JER SAM ZADRŽAO VIJEST O VJENČANJU ZA SEBE: Benjamin Kličić čuva privatni život
Slatka-Tajna.Eu

Od kako se pojavio u „Zvezdama Granda“ život Benjamina Kličića, totalna je enigma. Osim da pjevač živi u Ljubljani o drugim detaljima iz njegovog privatnog života gotovo da se ne zna. Tako mnogi misle da je pjevač klinac, a zapravo gazi ka zrelim godinama i već je postao ozbiljan porodičan čovjek.

–Ne pratim trendove, ne nosim bradu pa tako svima djelujem dosta mlađe. Kada me vide svi misle da nemam više od 20 godina, a zapravo imam 27 – rekao je Benjamin i dodao da o sebi ne želi mnogo da otkriva osim kada je riječ o samom poslu.

Do skoro se nije znalo ni da se Benjamin oženio te je ova informacija sve iznenadila. Mnogi su mislili da je pjevač skrivao svoju ljepšu polovinu, a sada otkriva zbog čega je šutio.

–Nemam slike sa vjenčanja koje bi javno podijelio, mislim da neke stvari treba da zadržiš za sebe, mirniji si. Nisam namjerno sakrivao, samo nisam govorio javno, jer smatram da je tako najbolje iz više razloga. Da sam sakrivao, verovatno ni sad ne bih rekao da sam oženjen – izjavio je Benjamin i otkrio kako je izgledalo vjenčanje sa njegovom izabranicom Hanom tokom pandemije koronavirusa.

–Bilo je to vjenčanje u užem krugu porodice, a što se tiče svadbe bila je baš onakva kakvu smo oboje željeli, u krugu najmilijih – ispričao je pjevač i priznao šta se promijenilo nakon ženidbe.

Sve ide na bolje. U braku je super, zdrava porodica je nešto što sam uvijek želio, tako da sam jako ispunjen – ispričao je Kličić i otkrio koliko je posvećen porodici, ali i koliko pomaže svojoj ljepšoj polovini.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Mislim da se dobro snalazim u porodičnim obavezama, ali ipak je to na supruzi da kaže. U svakom slučaju, mogu da kažem da sam tu za sve, da maksimalno pomažem u svakom smislu. Koliko god mogu sam tu i kao pomoć i kao podrška – istakao je. Benjamin ne krije da je izuzetno sretan što se prije tridesete ostvario u svim životnim ulogama, pa tako i u ulozi oca.

-Nisam poranio i nisam se pokajao, apsolutno uživam. Uvijek sam govorio da želim da budem kao moj otac. Eto, on je mene dobio sa 27 godina, a mene je životni put doveo do toga da postanem otac u tim godinama. Hvala Bogu na tome – rekao je pjevač i progovorio koliko je dolazak nasljednika na svijet uticao na njegov pogled na život.

–Ova godina je posebna baš zbog mog sina. Prvijenac mnogo znači i motivisao me je da dalje nastavim još jače i još bolje. Razmišljam dalje, planiram još mnogo stvari i nadam se da će 2023. biti moja godina – priznao je Benjamin koji je nakon dugogodišnje pauze riješio da objavi čak četiri nove pjesme, od kojih su već tri ugledale svjetlost dana, ali kakon tvrdi to je tek početak.

(Express/Grand)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Saznajte gdje možete kupiti najjeftinije gorivo

Saznajte gdje možete kupiti najjeftinije gorivo

@Zadruga Official

@Zadruga Official