in

EMOTIVNI ŽIVOT NAKON RAZVODA JE BIO TAJNA: Tamara Dragić je ponovo zaljubljena i sretna

EMOTIVNI ŽIVOT NAKON RAZVODA JE BIO TAJNA: Tamara Dragić je ponovo zaljubljena i sretna
Slatka-Tajna.Eu

Tamara Dragić svojim novim imidžom mnoge neodoljivo podsjeća na slavnu Merilin Monro, a pjevačica ima i logično objašnjenje za to.

–To mi veoma prija i imponuje s obzirom da ona važi za jednu od najljepših žena. Moram da vam otkrijem jednu tajnu. Kažu da kada je beba u stomaku na koju osobu majka pomisli u tom periodu da će dijete i ličiti na tu osobu. Moja majka je bila opsjednuta Merilin Monro tako da, nadam se da sam ispunila očekivanja – rekla je lijepa pjevačica kroz široki osmijeh i dodala:

–Sviđa mi se nova boja kose kao i frizure. Nekako sam energetski slobodna, lagano mi je sve, neopterećujuće. Mislim da ova frizura oslikava moj duh. Čini mi se da što sam starija, da sam sve mlađa. Napunila sam 33 u oktobru i čini mi se da se svaki dan osjećam sve bolje. To je vjerovatno povezano i sa mojim radom na sebi i stanju duha. Dok sam bila mlađa sam imala želju da budem starija, mislila sam da to tako treba. Kada sam prešla tridesetu rekla sam sebi da ću biti ono što jesam šta god da neko kaže o meni, sada sam konačno djevojčica – rekla je Tamara.

Nakon razvoda o pjevačicinom ljubavnom životu se znalo jako malo, a sada je konačno odlučila da otkrije ko je muškarac koji je uspio da joj ukrade srce.

Zaljubljena sam i zauzeta. Ima to nešto što je mnogima falilo. Veoma je samopouzdan i siguran u sebe. Vrlo je inteligentan i mnogo me voli, poštuje i podržava. Mislim da je to neprocjenjivo, naročito za nekoga ko je poput mene u ovom poslu za koji treba mnogo razumijevanja i podrške čak i za moje promjene raspoloženja, jer mi ponekad nije ni do čega i samo želim da spavam  otkrila je Tamara.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










(Express/ Grand)

The post EMOTIVNI ŽIVOT NAKON RAZVODA JE BIO TAJNA: Tamara Dragić je ponovo zaljubljena i sretna appeared first on Express.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

RCC u Sarajevu domaćin drugog foruma posvećenog inovacijama i poslovanju

RCC u Sarajevu domaćin drugog foruma posvećenog inovacijama i poslovanju

Oglasio se Ronaldo: Ne mogu da nas slome spoljne sile

Oglasio se Ronaldo: Ne mogu da nas slome spoljne sile