in

STAVILA TAČKU: Danijelu Dimitrovsku razbjesnilo pitanje o Amidžiću – Ne čujemo se, neću da pričam o tome (VIDEO) – Senzacija

Slatka-Tajna.Eu

Ime koje ne voli više ni da čuje!

Model Danijela Dimitrovska ne krije da obožava Budvu i Jadransko more. Svojim prisustvom na prestižnom događaju u Beogradu, podržala je ovogodišnju organizaciju Nove Godine u Budvi, kao i svoje kolege.

– Oni uvek imaju lepe događaje i kvalitetne izvođače. Ja sam takođe veseljak koji voli da zapeva, ali samo za određeni krug ljudi – rekla je manekenka.

Kako se bliže praznici, Danijela nam je priznala da još uvek nije okitila jelku, ali to planira da uradi ovih dana i to uz sinovljevu pomoć.

– Ja sam ga od malena naučila, jer i ja volim prazničnu atmosferu. Zajedno kitimo i videćemo da li će praznike provesti sa mnom u Crnoj Gori – rekla je ona.

Manekenka nema jasno definisane planove za Novu jer ima osećaj da joj uvek neka viša sila pomrsi konce, ali skromno želi da što više vremena provede sa porodicom i prijateljima, kao i da radi ono što voli.

Kako priča, Danijela je posebno vezana za sestru Ivanu koja takođe ima malog sina. Međutim, nisu svi Danijelini odnosi u savršenom skladu.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Na pitanje vezano za bivšeg supruga Ognjena Amidžića, Dimitrovska je burno reagovala

– Ne čujemo se stalno. Ja ne pričam više o tome. U budućnosti ne želim da pričam o tome – rekla je Danijela.

Reakciju pogledajte u snimku ispod.

sd.rs

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Švicarska je doživjela nešto što se desilo posljednji put prije 68 godina

Meksička hrana: Spoj nespojivog – slatkog i začinjenog