in

DŽIDŽA O PROVOKATIVNIM FOTOGRAFIJAMA: Ne stidim se da izrazim svoju seksualnost

DŽIDŽA O PROVOKATIVNIM FOTOGRAFIJAMA: Ne stidim se da izrazim svoju seksualnost
Slatka-Tajna.Eu

Aleksandra Džidža Stojković je ovih dana napravila pravu pometnju pjesmom „Beogradski ološ“. Sve je začinio njen otac, Dragan Stojković Bosanac koji se pojavljuje na kraju spota i svoju kćerku tjera iz kafane gdje se provodila.

Da li je „Beogradski ološ“ pjesma koja je posvećena nekome?

-Da. Posvećena je svim ološima Beograda i širom Balkana. Da li je ološ u negativnom i pozitivnom smislu, zavisi kako se ko pronađe.

Šta kaže publika?

-Publika za sada super reaguje. Kako mi kažu, pjesma je baš u nekom mom fazonu. Generalno mi publika kaže da sam ispred svog vremena. Uvijek donesem neku novinu. Reakcijama publike sam zadovoljan, to je krenulo od pjesme „Srećno pijana“, pa sam nastavila i sa novom pjesmom.

Kako je proteklo snimanje?

-Snimanje je bilo super. Bilo je puno ljudi, to se vidi, radila je velika ekipa na samom spotu. Tata Bosanac je snimao posebno svoj dio. Nismo htjeli da ga cimamo jer to umije da bude jako naporno i da trošimo njegovo vrijeme.

Da li su ti važni pregledi na Youtubeu ili nastupi?

-Meni su važniji nastupi. To svi znamo da se pregledi na Youtube kupuju, plaćaju reklame i sve ostalo. To mi nije bitno, nego ta energija na nastupu. “Srećno pijana“ je postala evergrin i danas se pjeva, a ima nekih pet miliona pregleda.V eć se nekih pet godina vrti po klubovima, sluša, tako da su mi apsolutno nastupi najbolji pokazatelj kako to zvuči uživo.

Kako ide promocija?

-Promocija je u toku i za sada ide sve super i po planu. Nastavićemo dalje ovim tempom, to je sigurno. Jedino što sada ja idem kratko u Ameriku tako da me neće biti tu.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Šta se dešava na emotivnom planu?

-To ću pitanje da preskočim.

Čime mušakarac može da te osvoji?

-Iskrenošću i harizmom i to su glavne osobine.

U posljednje vrijeme na Instagramu dijeliš provokativne fotografije. Da li je to neka nova Džidža koju ćemo tek upoznati?

-To je ustvari neka nova-stara Džidža, da tako kažem. Uvijek sam bila takva. Možda sam se nekako zaljubila u sebe, pronašala neku svoju duhovnost. Dovoljno sam sazrela i više me nije sramota da izrazim neku svoju seksualnost. Ne treba da rade to samo javne ličnosti nego sve žene. Bez kompleksa, stida i potrebe da nešto mijenjaju na svom tijelu.

Da li je bilo teško nagovoriti Bosanca da se pojavi u spotu?

-Nije, on je pristao odmah. Zbog toga što mu je sama priča bila zanimljiva i znao da će to biti dobro. Znao je da će to naići na dobar odziv publike. Nije to on uradio samo zbog mene. Da je pjesma loša, on sigruno ne bi ni učestvovao.

Razgovarala: N. N.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

U znak sjećanja na ubijenu obitelj Zec spomen ploča na Sljemenu

U znak sjećanja na ubijenu obitelj Zec spomen ploča na Sljemenu

Jeleni odlučili da dođu u komšiluk (VIDEO)

Jeleni odlučili da dođu u komšiluk (VIDEO)