in

Muž Slađe Alegro glavna tema u medijima, pjevačica otvoreno: Žene, pazite za koga se udajete – Senzacija

Slatka-Tajna.Eu

Slađana Dragaš, poznatija kao Slađa Alegro, i njen suprug Zoran važe za jedan od najskladnijih parova javne scene. Ove godine obilježili su šest godina braka, a kćerka Mila kruna je njihove iskrene ljubavi koja traje više od deset godina.

– Upoznali smo se na moru prije sada već deset godina i nekako, ne treba ljude da tražite, oni sami nekako dođu. Kao što imam utisak za moje saradnike, tako isto i za svog supruga. Čini mi se da je Bog to sve uradio kako treba i ja sam zaista ponosna na naš odnos, na naš brak, na našu porodicu i na našu zajednicu – rekla je svojevremeno Slađa za “Toxic” TV koja se sa suprugom godinama borila za potomstvo i u 39. postala majka.

– Od Milinog rođenja smo imali sve predispozicije da budemo dvije “dijabole” od roditelja, zato što smo je dobili u kasnim godinama, zato što je stvarno bila muka da se sve to dogodi, i onda od te prevelike ljubavi plašiš se da negdje nešto ne omaneš. Stvarno mislim da nigdje nismo omanuli za sada, bitno je da slušate sebe iznutra i da date ogromnu količinu ljubavi. Razmazite dijete, volite ga do iznemoglosti, ali do one tačke da ne postane bezobrazno, nevaspitano, to zaista ne bih voljela.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


– A za to buduće ludo vreme, mora sama da se potrudi, kao što smo se mi trudili. Na primjer ja svoje roditelje nikada ništa nisam slagala, mislim da je najbitnije da se napravi povjerenje i ta neka drugarska priča, ali da ima strahopoštovanja i da se zna ko je u kući otac i kako se razgovara i sa njim i sa majkom. Zato i kao žena morate voditi računa za koga se udajete, pa i sutra da niste zajedno, najvažnije je kako se taj muškarac ophodi prema svojoj majci, tako će sutra prema vama i djetetu – iskrena je pjevačica za “Republiku”.

Slađi Alegro je, inače, ovo drugi brak. Njen prvi muž bio je Milorad Lekić, zvani Leka, koji je 2010. godine uhapšen, te pjevačica o njemu nerado govori.

Izvor: Hellomagazin.rs

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Proslava uspjeha KULT-a: Potvrde, priznanja i certifikati za mlade nade BiH / Bljesak.info

BILA JE NAJLJEPŠA TAKMIČARKA ZVEZDA GRANDA, UČESTVOVALA U RIJALITIJU: Ovako danas izgleda Jelena Jovanović