in

Fantastičan vikend za karataše Karate kluba ”Zrinjski” / Bljesak.info

Fantastičan vikend za karataše Karate kluba ”Zrinjski” / Bljesak.info
Slatka-Tajna.Eu
Fantastičan vikend za karataše Karate kluba ”Zrinjski” / Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Protekli vikend je za karataše iz Karate kluba ”Zrinjski” iz Mostara bio izrazito uspješan. I subota i nedjelja su bili ”radni dani” kako za natjecatelje tako i za trenere.

U subotu su dugogodišnje članice hrvatske karate reprezentacije Petra Bandić, Marija Mandić i Dora Rezić nastupile na izbornom turniru za europsko prvenstvo koje će se održati u Cipru početkom sljedeće godine.

Turnir se održao u Trbovlju u Sloveniji, a cure ni ovaj put nisu razočarale. Marija Mandić je u kategoriji juniorki u izrazito teškoj konkurenciji osvojila 1. mjesto i zlatno odličje te tako ostala u igri za europsko prvenstvo, baš kao i Dora Rezić koja se ovaj put morala zadovoljiti 3. mjestom i brončanom medaljom u kategoriji mlađih seniorki. Najmlađa, Petra Bandić nakon sjajno odrađenih mečeva ostaje kratka za medalju nakon poraza u borbi za treće mjesto.

U nedjelju je ostatak ekipe svoje borbe vodio na dva različita fronta. Nešto mlađi, ali sada već iskusni natjecatelji, pod vodstvom trenera Emila Ćorića su krenuli putem Podgorice u Crnu Goru na tradicionalni međunarodni 43. Karate Kup oslobođenja Podgorice. Od osam natjecatelja koji su nastupili, svi su se kući vratili sa medaljom oko vrata.

Foto:PR / Fantastičan vikend za karataše Karate kluba Zrinjski

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Ana Zrno je osvojila 1. mjesto i zlatno odličje, Patrik Bohm, Lara Pehar i Anđela Ćorić su u tijesnim borbama u finalu izgubili te osvojili 2. mjesto i srebrene medalje, dok su Ivano Detki, Rafaela Ćorić, Iva Zrno i Karlo Raspudić osvojili 3.mjesta i brončane medalje.

Najmlađi, kojima je ovo prvi turnir van Mostara, zajedno s trenericom Mijom Đinkić su otputovali u Zadar na zadnje kolo dalmatinske karate lige, te baš kao i njihove starije kolege, kući su se svi vratili s medaljama oko vrata. Nina Zeljko, Josip Pandža, Karla Dujmović, Petra Ivkič, Patrik Dujmović i Rafael Radić su nastupili u katama te pokazali zavidnu kvalitetu što je rezultiralo osvajanjem brončanih medalja za svakoga od njih.

Sve u svemu, jedan naporan ali ispunjen vikend za karataše ”Zrinjskog” na koji možemo biti ponosni i zbog broja osvojenih medalja, pokazanog znanja na tatamiju kao i odlične organizacije samog kluba.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Uživajte u 5. decembru uz toplu, pjenušavu tursku kafu

Uživajte u 5. decembru uz toplu, pjenušavu tursku kafu

Drama u porodičnom domu Slobe Vasića, bolest je napredovala! – Senzacija

Drama u porodičnom domu Slobe Vasića, bolest je napredovala! – Senzacija