in

Drama u porodičnom domu Slobe Vasića, bolest je napredovala! – Senzacija

Slatka-Tajna.Eu

Pjevač i nekadašnja „Zvezda Granda“, Sloba Vasić završio je u Urgentnom centru zbog zdravstvenog problema koji ima godinama. Naime, Sloba pati od hipertenzije ali pritisak je sada u drastičnom skoku pa ljekari moraju da prate njegovo stanje.

Od izvora bliskog pjevaču saznalo se da je Vasić popio dvije tablete te da dvije noći nije spavao. Zbog insomnije mu se slošilo, a navodi se da lijekovi nisu opijati već terapija koju prima.

Zdravlje Slobe Vasića drastično je pogoršano zbog stresne situacije koju je imao, a čiji detalji još uvijek nisu poznati javnosti.

Njegova supruga, Jelena, koja je po profesiji ljekar ovim povodom se nije oglašavala. Slobina prijateljica i PR, Ajla Mehanović oglasila se i otkrila kakvo je zdravlje Slobe Vasića trenutno:

– Sve što mogu reći je da se nadamo da će biti dobro! Visok pritisak ima godinama, a sada je u velikom skoku, pa to sa sobom povlači još neke detaljne analize, da bi se utvrdila dalja terapija, a najprije i sam uzrok stanja u kome se nalazi. On ima terapiju za pritisak inače, ali sada treba utvrditi šta dalje… Kući je pušten, sa porodicom je i Bogu hvala sve je uredu. Ne bih da govorim zbog čega mu je pozlilo, jer mu je sada potreban odmor. – rekla je za ona Informer.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


ekskluziva.ba

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Fantastičan vikend za karataše Karate kluba ”Zrinjski” / Bljesak.info

“S*KSUALNO ME JE UCJENJIVAO NAŠ POLITIČAR”! Jovana Jeremić šokirala izjavom: Mislili su da ću zbog para sve uraditi… – Senzacija