in

TEKST JE PISAO DINO MERLIN: Severina opisuje svoj život u pjesmi “Vjerujem u Boga”

Slatka-Tajna.Eu

Rezultat umjetničkog doživljaja Severininih životnih izazova i iskustava dvojice umjetnika, novi je singl nazvan ‘Vjerujem u Boga’, kojeg autorski potpisuju Filip Miletić, producent, kompozitor i aranžer te Dino Merlin, autor stihova. Darko Drinovac potpisuje režiju za spot koji izlazi na YouTube-u u četvrtak, 08. decembra , tačno u podne, istovremeno s objavom pjesme na svim ostalim Severininim digitalnim platformama.

Haljina iz spota, koja se nosi preko glave, dizajnerskog je brenda Coperni, čiji su osnivači i dizajneri na T mode u Parizu uživo tkaninom iz spreja (na)crtali haljinu Belli Hadid. Body i duga crna haljina bez naramenica iz spota, dizajn je Matije Vujice.

Severini je podaren talent za izražavanje u više umjetnosti. Kako na muzičkoj sceni, jednako se uspješno dokazala i na pozorišnoj i filmskoj sceni, ali zadnji umjetnički odabir uvijek je muzika, koja, zapravo, i utjelovljuje sve te segmente.

Njen privatni život htjela-ne htjela izložen je javnosti, a sadrži i puno patnje i tuge, no i puno sreće. Preživjela je objavu privatnih snimaka i fotografija, oduzimanje djeteta, gotovo stotinu sudskih tužbi, jedno vjenčanje i razvod. Dalmatinka, koja je prošla svo sito i rešeto koje Bog može namijeniti ženi, Severina je pokazala da je uspješna u tome da preživi brodolome. Stoput kad je slome i rastave na atome.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


(Express/Story)

The post TEKST JE PISAO DINO MERLIN: Severina opisuje svoj život u pjesmi “Vjerujem u Boga” appeared first on Express.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

poziv službi za korisnike iz Republike Dalmatinske zagore

Kako napuniti potrošačku korpu u Federaciji BiH?