in

Specijalista plastične hirurgije dala sud: Otkriva koja poznata dama je najbolje operisana, za nju kaže da je i prije bila ljepotica! – Senzacija

Specijalista plastične hirurgije dala sud: Otkriva koja poznata dama je najbolje operisana, za nju kaže da je i prije bila ljepotica! – Senzacija
Slatka-Tajna.Eu

Estetska hirurgija je nešto čemu javne ličnosti danas ne mogu da odole. Dok se pojedine dame ne libe da otvoreno govore o korekcijama koje su napravile, mnogo je veći broj onih koje prikrivaju činjenicu da su otišle pod nož.

Šta su sve žene radile na sebi otkriva specijalizant plastične estetske i rekonstruktivne hirurgije Tanja Radenkov Medenica.

– Traži se najviše rekonstrukcije gluteusa, odnosno to je lipostruktura cijelog tijela, što znači da mi uzimamo mast iz tijela gde je ima u višku i prebacujemo je u predio gde je ima u manjku ili ti gdje klijent želi, a to je najčešće zadnjica, ali možemo da uvećamo i grudi sa sopstvenim mastima – rekla je Tanja i nadovezala se šta je štetnije, implanti ili mast:

– Ne možemo da pričamo da li je manje štetno ili više štetno. Implantati se koriste dugi niz godina i registrovani su i dokazano je da nisu štetni po zdravlje ljudi, ali naravno najbolji filer i implantat su sopstvene masti.

Ona je prokomentarisala šta su sve žene radile na sebi, na osnovu slika koje je dobila.

– Dalila Dragojević-Mujić se zaista proljepšala, ovdje imamo operaciju nosa, uvećanje usana i jagodica. Doduše ovdje ima i scensku šminku, ali se vidi i da su podizane obrve, iskošene oči i botoks – istakla je doktorka Tanja, te nastavila da bez dlake na jeziku komentariše i ostale djevojke.

– Soraja je sada mnogo ljepša, smanjila je nos, ona je imala problem sa kožom i to je regulisala, vjerovatno gomilu lasera, mezoterapija – prokomentarisala je Medenica.

Jedna u nizu promjena koja joj se dopala je tranformacija popularne pjevačice Katarine Grujić.

– Vide se veće usne, jagodice, kod obrva i ugla oka se vidi drastična promjena. One su se sve drastično proljepšale – zaključila je.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Bez obzira da li ste ljubitelj plastičnih korekcija ili zakleti protivnik, činjenica je da su sve ove dame mnogo ljepše nakon intervencija.

– Kim Kardašijan sve bolje i bolje izgleda ali ona je bila lijepa i ranije. Gledamo njen nos koji je promijenjen, usne su manje više ostale iste, radila je jagodice, radila je donje kapke tačnije podočnjake i ugao oka i obrve su rađenje – ispričala je Tanja.

Svjetske stručnjake i najpoznatije hirurge posjetila je i pjevačica Emina Jahović koja je napravila drastičnu promjenu u fizičkom izgledu.

– Ona je najbolji primjer kako plastična hirurgija može da proljepša ženu, a ona je dobila najbolju verziju sebe. Kod nje vidimo da je urađeno gotovo sve, ali sa mjerom. Vidimo nosić, diskretno urađene usne, jagodice, vidimo korekciju brade, kvalitet kože mislim da to svi mogu da vide, podignute obrve, ugao oka, naravno botoks. Moram priznati da su ovo dvije različite žene – tvrdi doktorka koja je niz pozitivnih kritika uputila i na račun izgleda Aleksandre Subotić.

ekskluziva.ba

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Federalna sanitarna inspekcija zabranila uvoz kozmetičkih proizvoda bez deklaracije

Federalna sanitarna inspekcija zabranila uvoz kozmetičkih proizvoda bez deklaracije

Provale i smesne scene domacih Filmova i Serija #3

Provale i smesne scene domacih Filmova i Serija #3