in

OVO SU SVE LJUBAVI DARKA LAZIĆA: Tri puta je bio vjeren, a sa jednom kolegicom je oborio sve rekorde

OVO SU SVE LJUBAVI DARKA LAZIĆA: Tri puta je bio vjeren, a sa jednom kolegicom je oborio sve rekorde
Slatka-Tajna.Eu

Brutalan glas nekadašnjeg pobjednika „Zvezda Granda“, Darka Lazića čini se da ponekad pada u drugi plan zbog burnog života koji vodi, ali i još burnijih ljubavi koje su obilježile godine unazad.

I ne samo što voli atraktivne i zgodne djevojke, već ako pogledate njegovu bogatu ljubavnu biografiju zaključit ćete samo jedno- svaka Lazićeva bivša ljubav bila je crnokosa!

Prije skoro deset godina popularni pjevač počeo je da se zabavlja sa kolegicom Anom Sević, a njihova romansa ubrzo je krunisana brakom. Već naredne godine Lazić i Ana postali su ponosni roditelji kćerke Lorene koja je unijela neizmjernu sreću u njihove živote.

Ipak, ni Ana nije uspjela da „ukroti“ ovog zavodnika te se njihova ljubav završila neslavno, potpisivanjem papira za razvod koji su podnijeli još 2018. godine.

Iako se o razlozima rastanka mnogo šuškalo, Darko je jednom prilikom istakao da su ostali u sjajnim odnosima, ali i da je starateljstvo pripalo Ani kojoj je nakon razvoda ostavio čak i stan.

Uprkos svježem rastanku kod Lazića je nova ljubav uveliko cvjetala i to sa sada već bivšom vjerenicom Marinom Gagić.

Mlada i povučena djevojka iz Pećinaca lako je osvojila pjevačevo srce, a njihova ljubav krunisana je dolaskom sina Alekseja. Iako su planirali zajedničku budućnost, par se ubrzo razišao, a mnogi tvrde da je razlog pjevačeva neozbiljnost i stil života koji su ubrzo njihovoj sreći stali na put.

Ali Darko ni tada nije časio časa te je u medijima ubrzo odjeknula vijest da je Marinino mjesto zauzela koleginica Barbara Bobak, a kasnije i pjevačeva vjerenica.

Iako su mnogi tvrdili da će Barbari poći za rukom da smiri ovog vječitog zavodnika, do toga ipak nije došlo. Naizgled idiličan odnos prekinuo se ubrzo nakon vjeridbe s obzirom da se vremenom pokazalo da nisu jedno za drugo. I u njihovom slučaju mnogi tvrde da je glavni krivac rastanka upravo Darkovo razuzdano ponašanje.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










I dok se i dalje šuškalo o njegovoj vezi sa Bobakovom, Darko je već objavio vijest koja je šokirala čitavu javnost. Potvrdio je vezu sa izvjesnom Katarinom, sa kojom i danas uživa u ljubavi, a malo ko zna da je par već bio u vezi i to prije više od trinaest godina. Mnogi se pitaju da li će mu poći za rukom da se konačno skrasi i to pored svoje prve ljubavi, koja očigledno nema zaborava.

– Katarina i ja se poznajemo 13 godina, davno smo bili u vezi i uvijek smo se poštovali. Bili smo u kontaktu, viđali se i pili piće, tako da je uvijek u mom životu. Ja se zapravo nikad nisam ni odljubio od Kaće, samo smo se razišli jer nije bilo pravo vrijeme za nas. U tom smislu sam uvijek sve druge varao s njom. Ona je imala svoju vezu i brak, poslije se razvela, isto kao i ja, i zašto da ne budemo zajedno? Smatram da je bolje da čovjek sačeka da sazri. Mislim da smo tek sad prošli sve i možemo da uživamo zajedno do kraja života – istakao je nedavno, nakon čega su svi zaključili da i novopečena djevojka fizički itekako podsjeća na sve bivše.

Uprkos svim velikim ljubavima Darka Lazića, pjevač je u međuvremenu bio povezivan sa još mnogo kolegica, koje su mu izgleda slaba tačka. Edita Aradinović, Tea Tairović, Milica Đukanović, Dunja Ilić, Olivera Matijević samo su neke sa spiska Lazićevih ljubavi o kojima se šuškalo.

Mnogi tvrde da je rekord oborio još davne 2010. godine kada je upoznao Dunju Ilić sa kojom je nakon samo mjesec dana prekinuo odnos i stavio tačku na njihovu vezu. Kako su mediji prenosili, pjevačica je tvrdila da je njihova ljubav platonska.

Još jedan od nezvaničnih Darkovih odnosa je sa kolegicom iz Hrvatske, Oliverom Matijević koju je upoznao na jednoj svirci prije četiri godine.

Da li je sve svoje ili samo neke ljubavi opisao u svojoj numeri „Moje bivše žene“, ne znamo, ali sigurno je da će ga ta pjesma pratiti do kraja života.

(Express/Grand)

BONUS VIDEO


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Hrvatski dvojac u opasnosti od prisilne pauze

Hrvatski dvojac u opasnosti od prisilne pauze

Modni stil Michelle Obame: Evo kako nositi odijela

Modni stil Michelle Obame: Evo kako nositi odijela