in

STUDIO „ZVEZDA GRANDA“ U SUZAMA: „Ja sam mu jedina podrška, umrli su mu i otac i majka“

STUDIO „ZVEZDA GRANDA“ U SUZAMA: „Ja sam mu jedina podrška, umrli su mu i otac i majka“
Slatka-Tajna.Eu

Sa nadom da će mu drugo pojavljivanje u takmičenju „Zvezde Granda“ donijeti sreću, dvadesetdvogodišnjak Bojan Ilievski sa velikom hrabrošću kročio je na Grandovu scenu.

Emotivnim izvođenjem numera „Sin“ Šerifa Konjevića i „Pjesma“ Šabana Šaulića osvojio je simpatije žirija koji ga je nagradio sa šest glasova. Tome se najviše obradovala Bojanova baka koja se emotivnim riječima obratila Saši i članovima žirija iz čuvene sobe emocija.

– Ja sam mu baka sa majčine strane. On nema ni oca ni majku, ja sam mu jedina podrška. Umrli su mu i otac i majka – rekla je sa knedlom u grlu, nakon čega nije mogla da zaustavi suze.

Foto: Printscreen

I Bojanu se steglo grlo, a suze su same krenule dok mu je rame utjehe pružila Sanja Kužet koja se u najtežem momentu našla do njega.

– Hrabar momak, svaka čast. Ovo je trebalo izdržati, ali ovo je zasluženo, u to ne sumnjaj – poručila je voditeljica.

Foto: Printscreen

Emocije su se miješale, suze nadolazile, a riječi podrške i gromoglasan aplauz pružili su mu svi članovi žirija, kao i publika u studiju.

– Baka je donijela sreću, šest glasova, pa to je super. Ovo je respektabilno – istakao je Saša i uspio da mu izmami osmijeh na licu.

Jedan od najemotivnih trenutaka u historiji „Zvezda Granda“ ni Sašu Popovića nije ostavio ravnodušnim te je riječima podrške dotakao srca svih, a posebno mladog Bojana koji je dobio veliku šansu da svoj život promijeni.

– Specifična je situacija, ali Bojane vidi „Zvezde Granda“ su jedna velika porodica, prema tome dobio si tu jednu veliku porodicu, mnogo prijatelja, trudi se i čestitamo ti što si prošao u drugi krug – objasnio je Popović, nakon čega je mladić konačno nabacio osmijeh na lice i sa velikim ponosom napustio Grandovu scenu spreman da krene u ostvarenje svog najvećeg životnog sna.

(express/grandonline)

The post STUDIO „ZVEZDA GRANDA“ U SUZAMA: „Ja sam mu jedina podrška, umrli su mu i otac i majka“ appeared first on Express.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

KONCERT ZA PAMĆENJE U BKC-u: Božo Vrećo opravdao titulu “princa sevdaha”

KONCERT ZA PAMĆENJE U BKC-u: Božo Vrećo opravdao titulu “princa sevdaha”

#zadruga #viral #ludilo #smijesno #bilalbrajlovic #majamarinkovic

#zadruga #viral #ludilo #smijesno #bilalbrajlovic #majamarinkovic