in

Otac Toni sija od sreće, Dragana ponosna: Manuela obradovala roditelje divnim vijestima, evo šta je bogata nasljednica uradila! – Senzacija

Slatka-Tajna.Eu

Manuela Bijelić, kćerka Dragane Mirković, talentovana za muziku svi su znali. Prvi put kada je osjetila potrebu da pohvali nasljednicu, pjevačica je tu informaciju podijelila s javnošću, dok pohvale nije štedio ni brat Marko, odnedavno takođe u muzičkim vodama.

Da pjeva odlično i ima prelep glas priznala je i sama Manuela, međutim, za razliku od brata doskoro nije pokazivala mnogo interesovanja da javno predstavi svoj talenat.

Sudeći po najnovijim vijestima ćerka Dragane Mirković odlučno i ozbiljno je zagazila u muzički svijet.

Kaver, objavljen na You tubeu svjedoči tome da je Manuela započela pjevačku karijeru i to duetom sa prijateljem Lukom. Istina, prvu pjesmu ona će uskoro publici predstaviti na engleskom. Ne sumnjamo, međutim, da će nasljednica pjevačice i bogatog biznismena snimiti nešto i na maternjem jeziku, i time zadovoljiti i želje roditelja.

Dragana Mirković je jako ponosna na svoju djecu i jednom prilikom je otkrila čime se bave i kako ih je vaspitala.

– Moja djeca su najnormalnija djeca na svijetu, imali su normalno djetinjstvo i bili odlični đaci. Marko studira ekonomsko pravo, a Manuela završava srednju školu i radila je na recepciji u “Ritzu” – ispričala je Dragana medijima i otkrila da svoju djecu uči pravim vrlinama.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


ekskluziva.ba

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Neprijatelj broj jedan svake žene: Zašto dolazi do stvaranja celulita?

Suljagić predstavio knjigu u Mostaru / Bljesak.info