in

Vidna nelagoda na licu Džejle u Ami G Showu: Je li bolja nikakva nego bilo kakva promocija? – Senzacija

Vidna nelagoda na licu Džejle u Ami G Showu: Je li bolja nikakva nego bilo kakva promocija? – Senzacija
Slatka-Tajna.Eu

Bosanskohercegovačka pjevačica Džejla Ramović gostovala je u popularnoj emisiji Ami G Show, a sjedeći u društvu ostalih gostiju, gledatelji su primijetili da ona “odudara” od mase, prepoznavši u više navrata nelagodu na njenom licu.

Džejla je nedavno predstavila novu pjesmu naziva “Sparta”, zbog čije je promocije gostovala kod voditelja Ognjena Amidžića. To je ujedno bio i njen debi u ovoj emisiji.

Kako to obično biva, pjevačica je tamo bila u društvu ostalih gostiju, a ekran je dijelila s pojedinim srbijanskim “facama”: Tijanom eM, Franom, Filipom Carem i Jovanom Jeremić.

Međutim, gledatelji emisije koja je danas izašla i na njenom zvaničnom YouTube kanalu odmah su primijetili da Džejla potpuno odudara od ekipe, između ostalog i ličnostima reality emisije “Zadruga”, s kojom se tamo našla, što su mnogi spočitali kako voditelju, tako i njoj samoj.

Gledatelji su pisali kako je apsurdan potez bio da jedna mlada i kulturna pjevačica sjedi sa spomenutim imenima.

“Žalosno je pozvati Džejlu u istu ekipu sa ovim propalitetima i odvratnim temama. Iskreno, divim joj se kako je izdržala”, jedan je od najčešćih komentara.

“Kako mi je neprijatno što jedna savršena i urbana pjevačica, vaspitana djevojka, mora da dijeli prostor s ovakvim reality likovima i da sluša njihove budalaštine o ‘odnosima’”, primijetio je još neko.

Nelagoda na Džejlinom licu bila je izražena u nekoliko navrata, a naročito nakon “neugodnog” pitanja koje je glasilo – da li se ikada poljubila sa ženom.

“Ne”, rekla je kratko Džejla, zbunivši se, što je odgovor pri kojem je ostala i nakon insistiranja voditelja.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Mnogi su primijetili da je ova 20-godišnjakinja, koju su nazvali djevojkom za primjer, “u stanju blagog šoka”, te je baš zato mnoge zbunilo zašto je uopće prihvatila poziv u ovu emisiju. Iako je jasno da je njen motiv bila promocija pjesme, ova situacija podsjetila nas je kako je nekad bolje nikakva, nego bilo kakva reklama. Neki su, također, istakli i da je Džejlin nastup bio “mlak” i “bez harizme”.

“Džejla je mogla lako odbiti da prisustvuje u ovoj emisiji i ispromovisati pjesmu nekom sljedećom prilikom. A ne da gleda sa strane, prevrće očima i jedva pregovori koju riječ jer ne zna šta ju je snašlo”, jedan je od komentara.

“Ona je predivna, kulturna djevojka, no njena pojava je bila mlaka i bez harizme”, zaključio je neko.

Prvo gostovanje Džejle kod Amidžića je privuklo veliku pažnju javnosti, a neki od isječaka iz nje penju se ka vrhu trendinga na YouTubeu. Ipak, nakon lavine reakcija koje je izazvala, nije isključeno to da mlada pjevačica više neće koristiti bilo kakvu priliku da se ispromoviše.

ekskluziva.ba

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

U ukrajinska veleposlanstva stigli paketi sa životinjskim očima

U ukrajinska veleposlanstva stigli paketi sa životinjskim očima

U grupi H je bilo neizvjesno do zadnje sekunde, dalje prošli Portugal i Južna Koreja!

U grupi H je bilo neizvjesno do zadnje sekunde, dalje prošli Portugal i Južna Koreja!