in

NAJVEĆA REGIONALNA MANIFESTACIJA “MAC” NAJAVILA POVRATAK: Poznato vrijeme i mjesto održavanja

NAJVEĆA REGIONALNA MANIFESTACIJA “MAC” NAJAVILA POVRATAK: Poznato vrijeme i mjesto održavanja
Slatka-Tajna.Eu

Music Awards Ceremony (MAC), jedinstvena manifestacija dodjele muzičkih priznanja koja je u prva dva izdanja okupila više od 450 poznatih iz cijelog regiona i bila emitovana na čak sedam TV stanica sa nacionalnom frekvencijom u šest država, vraća se na velika vrata i to novim konceptom koji, uz najsavremeniju produkciju i zahtjevne audio-vizuelne elemente, donosi dva dana nezaboravnih nastupa omiljenih izvođača sa ovih prostora. 

Manifestacija koju smo željno iščekivali, Music Awards Ceremony (MAC) u organizaciji Skymusic-a, jednom će okupiti creme de la creme regionalne muzičke scene, najeminentnija imena regionalne scene, i to 25. i 26. januara u Štrak Areni – nastupi predstavnika muzičke elite pop, alternativne pop, rock, rap, world music i narodne muzike rezervisani su za prvi dan manifestacije, dok će najveće muzičke ikone trap, drill i urban pop muzike nastupiti drugog dana ceremonije. 

Novi koncept ceremonije koja je, ujedinjujući sve muzičke žanrove ujedinila i čitav region, predstavljen je u LIVE uključenju na Instagram profilu MAC-a, gdje su izvođači koji su u prethodnim izdanjima osvojili neke od nagrada nominovali svoje favorite, izvođače i numere koji su po njihovom mišljenju u posljednjih godinu dana ostavili neizbrisiv trag i najviše doprinijeli razvoju muzičke industrije na ovim prostorima. 

Tako se na jednom mjestu našlo čak 20 muzičkih zvijezda sa ovih prostora, među kojima su i Nina Badrić, Angellina, Gazda Paja, Karolina Gočeva, Lena Kovačević, Aleksandra Radović, Rasta, Breskvica, Voyage, Tropico Band, Magla Band i Nevena Božović, koji su pratioce nagradili poklon ulaznicama za najveći muzički događaj u regionu. Najveće iznenađenje bila su nenajavljena uključenja direktno nominovanih izvođača – Konstrakte, Hiljsona Mandele, Seksija iz Crnog Ceraka, Lackua, Sare Jo, Edite i Nuccija zbog čega je LIVE umjesto predviđenih sat vremena trajao duplo duže. 

Lexington band, koji je 2019. godine za numeru „Bosanka“ dobio priznanje za najbolju pop numeru, učestovao je u nominacijama za MAC nagrade 2023, a od svojih kolega, predložili su: Aleksandru Prijović sa numerom „Zvuk tišine“, Sašu Kovačevića sa numerom „Lažu te lažu“ i Peđu Jovanovića sa numerom „Mila“. 

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Izvođačica koji je napravila bum na muzičkoj sceni ne samo regiona već i šire, srpska umjetnica Konstrakta, uključila se u LIVE dok je šetala psa, vidno raspoložena. Ona je u svoje favorite za MAC nagradu svrstala Džipsii-ja sa numerom „Ponekad“, Zoe Kidah sa numerom „Bejbe“ i Mimi Mercedez sa numerom „Dajivé Komì“. Specijalno za ovu priliku Konstrakta je otkrila da evrovizijska numera kojom je pokorila Evropu dobija i svoju verziju na letonskom jeziku. 

Jedan od najpopularnijih i najslušanijih izvođača na području cijelog Balkana, Mihajlo Veruović Voyage uključio se u LIVE direktno iz studija, gdje kako kaže, privodi kraju svoj novi album, koji je u fazi miksa. „Album će se zvati Evropol“, rekao je on i ekskluzivno za sve pratioce otkrio prve stihove pjesme sa novog albuma koje će publika tek imati priliku da čuje, a koji glase: „U bloku su favele, oko nas je bijeli grad“. Njegov izbor za trku za najprestižnije muzičke nagrade pao je na Henny i numeru “Martini“, Zeru sa numerom „Baraba“ i Anastasiju Ražnatović i numeru „Ubica“. 

Više od 400 hiljada fanova iz čitavog regiona imalo je priliku da uživo prati prve nominacije, a da za ovaj događaj vlada veliko interesovanje govori podatak da je tokom trajanja LIVE-a ostavljeno više od 20 hiljada komentara. Kako bi prvi krug glasanja trebalo ubrzo da počne, organizatori su pozvali fanove da i ubuduće prate zvanične kanale manifestacije, ostavljajući prostor za još jedan ogroman iskorak u odnosu na prethodna dva izdanja – mogućnost da im se i samima pruži prilika da predlože svoje favorite za MAC nagrade 2023.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Jezero na Marsu, nazvano po opštini u BiH, puno organskih materijala

Jezero na Marsu, nazvano po opštini u BiH, puno organskih materijala

DANAS ZARAĐUJU NA HILJADE EVRA, ONI SU NAJPLAĆENIJI PJEVAČI MLAĐE GENERACIJE! Žive u izobilju, a fotke sa početka bi spalili! – Senzacija

DANAS ZARAĐUJU NA HILJADE EVRA, ONI SU NAJPLAĆENIJI PJEVAČI MLAĐE GENERACIJE! Žive u izobilju, a fotke sa početka bi spalili! – Senzacija