in

Japanu neće biti lako s nama

Japanu neće biti lako s nama
Slatka-Tajna.Eu
Japanu neće biti lako s nama

Otvoreno o SP-u i utakmici Vatrenih protiv Belgije

Foto: Otvoreno / HRT

Sve o utakmici Hrvatska – Belgija, ali i, za mnoge, neobičnom Svjetskom nogometnom prvenstvu u Kataru, u emisiji Otvoreno urednika i voditelja, Damira Smrtića govore Božo Sušec, doajen sportskog programa HRT-a, Robert Špehar, bivši hrvatski nogometni reprezentativac, Stjepan Balog, sportski komentator HRT-a i Zdravko Reić, doajen sportskog novinarstva.   

Božo Sušec je naglasio kako je Belgija jako ozbiljna reprezentacija koja je bila u zadnje dvije godine na prvom mjestu FIFA-ine rang liste.

– Mnogi su podcjenjivali te silne informacije u njihovom taboru, ali Belgija je ozbiljna reprezentacija koja je zadnjh godina bila na prvom mjestu FIFA-ine rang liste s imenima pred kojima moraš skinuti kapu i dva se puta treba pokloniti reprezentaciji Hrvatske što je ostvarila rezultat koji vodi dalje, rekao je.

Stjepan Balog, sportski komentator HRT-a, je rekao da se odavno nije ovako energetski potrošio kao za vrijeme večerašnje utakmice.

– Moram priznati da se ovako energetski potrošio jako, jako dugo. Nama je dvostruka stvar igrala u projektu Qatara – jedna je da kao navijači svi želimo da prođe Hrvatska, a druga je naš projekt. Mi smo navijali dvostruko, rekao je Balog.

Doajen sportskog novinarstva Zdravko Reić komentirao je našeg idućeg suparnika – Japan.

– Japanu neće biti lako s Hrvatskom. Naša reprezentacija je jaka i moćna i u ovoj utakmici protiv Belgije bili smo bolji i zasluženo smo prošli, rekao je Reić.

– Neće biti laka utakmica, ali na utakmici protiv Belgije imali smo sreće. Nogometne vile bile su na našoj strani, naglasio je Reić.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Robert Špehar, bivši hrvatski nogometni reprezentativac, ustvrdio je kako večeras možemo biti ponosni.

 – Belgija je velika, Belgija je pet godina prva na FIFA-inoj ljestvici. Mi smo danas pobijedili Belgiju. Mi nekad sebe podcijenjujemo, mi smo drugi na svijetu, treći na svijetu, ponovno smo prošli skupinu. Mi smo čudo, nigdje na svijetu nema to što mi radimo. Mi to moramo cijeniti, poručio je Špehar i dodao kao moramo biti ponosni.

Reić je rekao kako Japanu neće biti lako s nama, a nama bi moglo biti lakše s njima. Mi smo s Japanom igrali dva puta. Naglasio je kako ovo neće biti laka utakmica, ali kako kaže, naša je reprezentacija jaka i moćna.

Našem izborniku Daliću i našem Modriću treba čestitati. Nikada nismo imali takve igrače, a imali smo sjajnu plejadu, ali kao Modrića nikada i na to moramo biti ponosni, rekao je Špehar.

Osvrnuo se na kazneni udarac koji Hrvatskoj nije bio priznat i rekao je kako je to sramota.

– Da nam ponište penal, to nema veze s mozgom, naglasio je.

Pogledajte cijelu emisiju:

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Zašto se bebe često bude noću?

Zašto se bebe često bude noću?

Nije za one sa slabim srcem: Sin Dragane Mirković pokazao zgodno tijelo, zbog ovoga je jedan od najpoželjnijih muškaraca! (Foto) – Senzacija

Nije za one sa slabim srcem: Sin Dragane Mirković pokazao zgodno tijelo, zbog ovoga je jedan od najpoželjnijih muškaraca! (Foto) – Senzacija