in

BILA SAM NESPREMNA ZA VUKOVE KOJI SU ME ČEKALI: Lana Jurčević je morala piti antidepresive

Slatka-Tajna.Eu

Lana Jurčević je u svom blogu otvoreno priznala kako je patila od anksioznosti i napada panike, te da je ovaj izazov, koji je pokrenula na svoj rođendan, za nju imao terapijsku ulogu.

Pjevačica je priznala da joj je trebalo 15 godina da se suoči s činjenicom da ima problem. 

– Tad nisam znala šta je to, nije bilo puno izvora informacija, bila sam premlada da shvatim zapravo tačno o čemu se radilo, ali sam znala da me nešto stišće i pritišće i da mi tijelo daje znakove. Vrišti iznutra i moli me da samu sebe doživim i nešto poduzmem. I jesam, propisan mi je antidepresiv, koji mi je dijelom pomogao, ali mi je i jako teško pao na organizam – napisala je Lana. 

Jurčević kaže da je 2016. zbog antidepresiva bila najmršavija ikad i jedva je čekala da se skine s njih. 

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


– Premlada sam bila i prenespremna za vukove koji su me čekali s druge strane. Bilo je tu stvari vezano uz šoubiz, suočavanje s hrpom komentara, naslova koji su rezali kao nož, “ganjale” su se tiraži i nije bilo milosti u to vrijeme. Čak i da sam bila odrasla, formirana osoba, a ne klinka na početku života, pitanje je kako bih se nosila s tim – objasnila je Lana neke stvari koje su uzrokovale takvo stanje. 

(Express/24sata)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Svečano otvoren CROAGRO – međunarodni sajam poljoprivrede, poljoopreme i mehanizacije i Sajmovi hrane i zdravog življenja

Skočibušić: Značajan porast novootkrivenih slučajeva HIV infekcije u Federaciji / Bljesak.info