in

ANA RAJKOVIĆ PRIJE PLASTIČNIH OPERACIJA IZGLEDALA SKROZ DRUGAČIJE: Fotografija na kojoj teško da ćete je prepoznati – Senzacija

Slatka-Tajna.Eu

Ana Rajković je poslednjih dana u centru pažnje.

Svetske prvenstvo u Kataru privuklo je mnogo pažnje, ali ne samo ljubitelja sporta. Srpske Orlove sa tribina bodre supruge, a mnogo se pisalo o njihovim modnim izdanjima, ali i ponašanju. Svako ima svoju omiljenu ženu fudbalera, a često se i spominje kako su izgledale pre plastičnih operacija.

O Ani Rajković se pisalo dosta jer je kasnije od svih supruga fudbalera stigla u Katar. To je bilo posebno intrigatno jer se na društvenim mrežama danima pisalo da među igračima u srpskom timu postoje nesuglasice zbog supruga. Supruga golmana Srbije istakla je da je u Katar došla kasnije jer je njihov mlađi sin, bio mesec dana u bolnicii da je Ana bila uz njega.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Međutim, iz komentara na profilu Ane Rajković, može se zaključiti da supruga našeg golmana kasni u Katar sa veoma velikim opravdanjem. Navodno je mlađi sin, Tadija, bio mesec dana u bolnici i Ana je bila uz njega.

“Preživeli smo i gore, verujte. Hvala svim novinarima koji su me ispoštovali i nisu objavljivali ništa o Tadijinom zdravstvenom stanju, a ostale ljude koji misle da je najbolje napasti ranjenog lava, su se malo prešli, jer čopor ga brani! Hvala vam”, napisala je Ana, koja nije propustila da objavi i po koju fotografiju.

Na njima je izgledala besprekorno, a mnogi su se prisetili kako je Ana izgledala pre estetskih operacija.

Očigledno je da se podvrgla estetskim operacijama, o čemu je i sama u više navrata govorila, ali lepote joj nikada nije manjkalo.

lepaisrecna.rs


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Bingo nastavlja sa investicijama / Bljesak.info

Prvi dron 'made in Bosnia'