in

ZASJENILA MNOGO POZNATIJA ESTRADNA IMENA: Slađana Spasojević je istinska kraljica bakšiša

ZASJENILA MNOGO POZNATIJA ESTRADNA IMENA: Slađana Spasojević je istinska kraljica bakšiša
Slatka-Tajna.Eu

Slađana Spasojević, već dugo vremena živi i radi u Njemačkoj. Kao dijete iz mješovitog braka, odrastala je na relaciji Bosna i Hercegovina – Srbija. Svoj pjevački talenat je jako rano osjetila. Zhvaljujući svom potomstvu i odrastanju jednim dijelom života u BiH, kasnije u Srbiji, sakupila sve pjevačko-kulturoške vrijednosti i izgradila širok repertoar.

Svoja prva pjevačka iskustva ponijela je iz domovine i prenijela u dijasporu gdje i sada živi. Slađana je inače veoma skromna osoba. Ima divan brak, majka je dvoje djece, a porodica je njen najveći prioritet. U Njemačkoj je stekla veliko poštovanje kolega i publike. Veoma je kolegijalna, te iako nenametljiva, prija joj medijska pažnja. Godinama više nego uspješno sarađuje sa kolegama klavijaturistom Nebojšom Nešom Živkovićem, dok je muška pjevačka podrška Miki Velija.

Kada smo je upitali da li ima svoju neku pjesmu i da li je snimala nešto, Slađana nam je kroz smiješak, veoma ponosno odgovorila da nije ništa snimla. Jedno vrijeme je bila veoma zainteresirana za taj poduhvat, čak je i neki mateijal prikupljala za snimanje, ali okolnosti i potreba za nekpm popularnošću više od one koju uživa nije nadjačao jednu drugu želju koju je sebi ispunila umjesto snimanja pjesme. Bakšišem je finansirala kupovinu ranča. Jednom prilikom, pjevajući na jednoj elitnoj proslavi, dobila je samo za noć toliko bakšiša, da je mogla sebi kupiti skoro cijeli ranč. Pored patki, koka, zečeva, pasa i mačaka Slađana planira od Nove godine da nabavi i jariće.

-To me opušta, uzgajam svoje voće i povrće, ljubitelj sam hrane, ali zdrave. Zato svo svoje vrijeme provodim na svom ranču, i energiju na održavanje mog omiljenog raja – kaže Slađana.

Njen kalendar je prebukiran za nastupe, Slađana nastupa uglavnom na privatnim proslavama i trenutno se osjeća sretno i zadovoljno a za snimanje nikad nije kasno!

U nstavku pogledajte idilični ranč koji je izgradila novcem zarađenim od bakšiša:

Izvor: Orange Star

The post ZASJENILA MNOGO POZNATIJA ESTRADNA IMENA: Slađana Spasojević je istinska kraljica bakšiša appeared first on Express.

Comments

Komentariši

Loading…

0
Legend

Written by Redakcija

Community ModeratorContent AuthorYears Of MembershipVerified User
Belgijski ovčar upoznao novorođenče pa se rastopio od sreće (VIDEO)

Belgijski ovčar upoznao novorođenče pa se rastopio od sreće (VIDEO)

DODIK IMA ČETIRI DELEGATA U DOMU NARODA PS BiH: Presudili glasovi za Vojina Mijatovića i nevažeći listić PDP-a

DODIK IMA ČETIRI DELEGATA U DOMU NARODA PS BiH: Presudili glasovi za Vojina Mijatovića i nevažeći listić PDP-a