in

Tražiš posao? PickJobs ima rješenje!

Tražiš posao? PickJobs ima rješenje!
Slatka-Tajna.Eu
Tražiš posao? PickJobs ima rješenje!

PickJobs

Foto: Ilustracija / Pickjobs

Hrvatska trenutno broji nešto više od 116.000 nezaposlenih osoba. Zato je grupa mladih hrvatskih IT stručnjaka odlučila napraviti inovativnu platformu za zapošljavanje kako bi se vremenski ubrzao i pojednostavnio pronalazak posla ili zaposlenika. PickJobs kombinira umjetnu inteligenciju i machine learning sustave te je kao takva u prednosti nad sličnim sustavima na tržištu. Platforma je potpuno besplatna, a izravna komunikacija između poslovnih i privatnih korisnika je brža i fleksibilnija.

PickJobs – Pronađi (novi) posao u trenu!

PickJobs je inovativna platforma za zapošljavanje koja na jednostavan i brz način spaja poslodavce i posloprimce u 11 zemalja. Pristup platformi je potpuno besplatan i za posloprimce i za poslodavce, a oglasi su istovremeno vidljivi korisnicima iz Hrvatske, Austrije, Njemačke, Švicarske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Sjeverne Makedonije, Ukrajine, Albanije i Kosova.

Ne propustite priliku za savršenim poslom u nekoj od 11 zemalja!

Oglasi i sav sadržaj na stranici prevedeni su na službeni jezik jedanaest navedenih zemalja tako da svaki pojedinac ima lagani pristup poslovima na željenom tržištu. Za iOS i Android operativne sustave dostupna je i besplatna PickJobs mobilna aplikacija. Platforma je dostupna korisnicima 24 sata dnevno, sedam dana u tjednu, a svi koji trebaju pomoć oko zapošljavanja ili oglašavanja radnih mjesta mogu se javiti PickJobs-u.

Poziv za posao se ne propušta!

Foto: Ilustracija / PickJobs

PickJobs je hrvatski start up koji djeluje od 2020. godine i broji preko 7.000 aktivnih oglasa u svim kategorijama poslova. Osim velikog izbora poslova, na PickJobs platformi pronaći ćete korisne savjete namijenjene i poslodavcima i posloprimcima. Tako možete pročitati savjete kako otvoriti (ili ugasiti) tvrtku, kako doći do poticaja, gdje možete dobiti besplatne edukacije, kada je najbolje vrijeme za poslati prijavu za posao i što izbjegavati na razgovoru za posao, ali i kako objasniti otkaz na prethodnom poslu te kako promijeniti karijeru.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










PickJobs – Spoj društvene mreže i portala za posao

PickJobs
prihvaća različitosti i upravo iz tog razloga inovativnim, drugačijim uslugama mijenja proces zapošljavanja. Nije slučajnost što je “Sto posto posao” lajtmotiv platforme i samog poslovanja, to je opis koji bi najbolje opisao viziju i filozofiju PickJobs-a.

PickJobs surađuje sa Hrvatskim zavodom za zapošljavanje, razno raznim agencijama, softverskim platformama, talent search platformama, a ujedno je i partner EURESA, europske mreže za suradnju službi za zapošljavanje. PickJobs je time postao prvi hrvatski start up koji je sklopio suradnju sa navedenom mrežom.

PickJobs

PickJobs

Foto: Ilustracija / PickJobs

Zapratite PickJobs na društvenim mrežama: Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn i Youtube. Za sva dodatna pitanja, pomoć oko prijave ili izrade Vašeg životopisa, ljubazni djelatnici PickJobs-a Vam stoje na raspolaganju. Ukoliko imate bilo kakva dodatna pitanja, slobodno kontaktirajte PickJobs putem kontakt obrasca, e-maila info@pick.jobs ili na telefon +385 (0)1 618 49 17.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

KUPLJENA SPORTSKA OPREMA: Asim Bajrić se odrekao honorara u korist malih fudbalera

KUPLJENA SPORTSKA OPREMA: Asim Bajrić se odrekao honorara u korist malih fudbalera

OSTAVIO TE JE U GAĆAMA U CRNOJ GORI I BACIO TI PAR EURA: Car iznio detalje o raskidu Maje Marinković i Pece

OSTAVIO TE JE U GAĆAMA U CRNOJ GORI I BACIO TI PAR EURA: Car iznio detalje o raskidu Maje Marinković i Pece