in

LIDIJA VUKIĆEVIĆ ISTURILA GRUDI U CRNOM BRUSU: Mreže se usijale zbog njenog dekoltea

Slatka-Tajna.Eu

Glumica Lidija Vukićević odavno privlači pažnju svojim jedinstvenim izgledom, a u posjlednje vrijeme sve češće pokazuje provokativnu stranu.

Ovaj put je Lidija pozirala sva u crnom, a ispod haljine nosila je brusthalter koji se jasno video. Glumica se snimila za Instagram i oduševila pratioce koji ne mogu da vjeruju koliko dobro izgleda.

“Kakva raskošna ljepota, glamur, ženstvenost, kakav stil, gracioznost, kakva ljepota od žene”, samo je jedan od brojnih komentara koje je dobila Lidija.

Inače, mnogi ne mogu da povjeruju da Lidija ima 60 godina s obzirom na sjajan izgled, a jednom prilikom je otkrila svoju tajnu.

“Ja sam bolesno pedantna, higijena mi je na prvom mjestu, ja krenem da pričam šta stavljam: aven vodu, antirid, pa kremu za vlagu kože, kremu za hidrataciju. To stvarno traje jer se za sve čeka 30 sekundi da se osuši. Ja od 8. razreda nisam preskočila večernju rutinu, kada sam najumornija ja uvijek uđem u kupatilo i sređujem lice da bi legla u krevet”, rekla je Lidija.

(Express/Kurir)

The post LIDIJA VUKIĆEVIĆ ISTURILA GRUDI U CRNOM BRUSU: Mreže se usijale zbog njenog dekoltea appeared first on Express.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

HRT: Posljednji ispraćaj Saše Zalepugina

#smijesno #ludilo #kaskader #uroscertic #zadruga #bilalbrajlovic