in

Pozadina Milice Dabović i bezobrazna poruka na tangama napravile haos!

Pozadina Milice Dabović i bezobrazna poruka na tangama napravile haos!
Slatka-Tajna.Eu

Bivša košarkašica Milica Dabović podijelila je intimnu fotografiju koja je napravila haos na društvenim mrežama.

Milica Dabović navikla je na burne reakcije i osude zbog svojih postupaka, a ništa drugačije nije bilo ni kada je otvorila nalog na stranici za odrasle. Međutim, bivša košarkašica se ne osvrće previše na njih, a golišavim fotkama na OnlyFans – u, od kojih neke podijeli i s pratiocima na Instagramu, napravila je pometnju.

I dok je u početku govorila kako nije vješta ovoj platformi i da ne zna šta se tačno traži tamo, reklo bi se da je Milica Dabović odlično naučila, pa se tako opremila izazovnim donjim vešom koji rasplamsava maštu. Nakon crvenih haltera i čipkastog brusa, otišla je korak dalje, pa je tako sada objavila krupan kadar svoje guze u crnim tangama, a porukom na njima napravila je pometnju među pratiocima.

Foto: Ig

“Hoću seks”, pisalo je na Miličinim gaćama, a na ovaj prizor niko nije ostao imun, pa dok su neki dijelili komplimente, drugi su ovu objavu dočekali “na nož”.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










“E Bože ko je nama igrao za reprezentaciju. Plus još je i majka”, “Koliko ljubomornih ljudi na ovom svijetu. Divno izgledaš”, “Majka ne majka, žena kako izgleda u četrdesetima bez kojekakvi nadogradnji i sličnog ovo je čista perfekcija”, “Fuj, sramota”- smjenjivali su se komentari ispod fotografije.

(express/mond)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Sarajevo puno smoga i automobila

Sarajevo puno smoga i automobila

Projekat “Pametni gradovi”: Zenica na Svjetskom kongresu u Barseloni

Projekat “Pametni gradovi”: Zenica na Svjetskom kongresu u Barseloni