in

Jovana Jeremić sprema spisak koleginica koje se bave pros..tucijom: Tri su u strahu, a ovako je sabotiraju! – Senzacija

Jovana Jeremić sprema spisak koleginica koje se bave pros..tucijom: Tri su u strahu, a ovako je sabotiraju! – Senzacija
Slatka-Tajna.Eu

Voditeljka Jovana Jeremić tvrdi da se njene pojedine koleginice bave pros..tucijom. Jovana je, naime, najavila skandalozno razotkrivanje svojih koleginica, kao i to da će objaviti spisak svih onih koje su preko kreveta došle na svoje pozicije.

– Iako su mnogi navikli da Jovana bez problema ulazi u javne sukobe, govori o tabu temama, raskrinkava moćnike, kriminalce, te da ne razmišlja o posljedicama koje eventualno zbog toga i sama može snositi, niko nije očekivao da će se na njenoj listi naći i njene koleginice – ispričao je izvor blizak ovoj kontroverznoj voditeljki, pa objasnio da ona ne radi baš sve zarad rejtinga:

Kada je u emisiji uživo obećala da će objaviti spisak svih pros..tutki koje se bave voditeljskim poslom, dosta njih se pronašlo, ali i uplašilo s obzirom na to da su sa Jovanom već duže vrijeme u lošim odnosima.

– Tri Jovanine koleginice sa drugih televizija u strahu od razotkrivanja krenule su da okreću telefone ne bi li saznale šta Jovana smjera. Zovu njene saradnike, bliske prijatelje, frizere, šminkere kako bi pokušale da je zaustave u namjeri da se tom temom bavi – priča izvor, i dodaje:

– Tih nekoliko žena koje su nekada blisko sarađivale sa Jovanom, a onda joj okrenule leđa, definitivno su u najvećem strahu. Jedna od njih je čak pokušala da stopira Jovanin prelazak na Pink televiziju, pa smatra da Jeremićeva na ovaj način želi da joj se osveti. Sve te lažne voditeljke koje za novac pružaju se.sualne usluge moćnicima sada preko njih pokušavaju da zastraše, uplaše onu koja se ne obazire i ne plaši nikog sem Boga – rekao je Jovanin blizak prijatelj, i dodao su je prijetnje koje su do nje došle dodatno osnažile u namjeri da istraje i raskrinka ih.

– Pitanje je dana kada će Jovana poimence prozvati sve, kao i ove što su se same pronašle, a nakon toga ništa više neće biti isto.

Kako je nedavno Jovana objasnila, poseban pik ima na voditeljke koje je ismijavaju zbog plaćenih reklama koje radi putem društvenih mreža.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Mnoge koleginice mi se smiju pošto reklamiram stvari na društvenim mrežama, ali ja sam kupila drugi stan. Za mene se zna da nisam ku.va i zna se ko je otac mog djeteta. Ne zna se ko je ćale njihovoj deci. Rađale su djecu oženjenim muškarcima. Nijednoj koleginici nisam preuzela slavu. One nisu imale moje šerove nikada. Nije ih doveo narod na mjesta na kojima sede, već švaler koji im je pravio djecu. Bog je rekao da ću ja biti ta jedna koje neće da uspije na način na koji su one uspjele – istakla je Jeremićeva.

Šta vozi Jovana Jeremić? Voditeljka uhvaćena u ovom automobilu, dobro zarađuje, ali ostala skromna! (Foto)

ekskluziva.ba

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Najsmješniji Video Klipovi Balkana 2021 – 1 Dio – Funny Balkan Videos

Najsmješniji Video Klipovi Balkana 2021 – 1 Dio – Funny Balkan Videos

Sajam informacijskih tehnologija ITReboot 2,0

Sajam informacijskih tehnologija ITReboot 2,0