in

SJEĆATE LI SE ZGODNE INES? Evo kako danas izgleda prva voditeljica Zvezda Granda

SJEĆATE LI SE ZGODNE INES? Evo kako danas izgleda prva voditeljica Zvezda Granda
Slatka-Tajna.Eu

Ines Gavrilović spadala je svojevremeno u najpopularnije voditeljice u regionu.

Ona je dugo vodila “Nedeljno popodne”, nakon čega je bila prva voditeljica muzičkog takmičenja “Zvezda Granda”. Tadašnji učesnici sjećaju se Ines sa simpatijama, čak i dvije decenije kasnije.

Ona je pričala toliko brzo da je nastala i kletva koja je glasila “Dabogda dolazio do riječi kao gosti kod Ines Gavrilović”. No, to “Nedeljno popodne” koje je vodila niko nije propuštao.

-Kako se ne sjećam Ines, ona je bila jedno divno stvorenje i to ne kažem zato što sam joj ja bila favorit (smijeh). Zaista vam kažem, ona je uvijek bila nasmijana, ali ne lažno, za kamere, nego iskreno i od srca – otkrila je jednom prilikom pjevačica Slavica Ćukteraš, a prenosi Glossy.

Ona je otkrila i da Ines nikad nije imala “žute minute”.

-Nikada, ona se nije na snimanjima ni nervirala, a kamoli da se svađa ili viče na kandidate. Taman posla, zaista je bila divna, vjerujem da je i danas takva – istakla je Slavica.

Ines se izdvajala elokvencijom, ali i vrlo brzim govorom u kom bi ponekad dolazilo do lapsusa, a time je pobrala samo još više simpatija publike.

Ipak, kada je vila na vrhuncu popularnosti, voditeljica je riješila da se povuče s javne scene, a jednom prilikom je istakla da nema želju da mediji pišu o njoj.

Kako su svojevremeno pisali srbijanski portali, Ines se pojavjivala na izložbama pasa, a danas je posvećena majka i porodična žena.

(Express/Kurir)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

BORBA TEK PREDSTOJI: Kenan Dervišević objavio drugu pjesmu “Jedinac”

BORBA TEK PREDSTOJI: Kenan Dervišević objavio drugu pjesmu “Jedinac”

Novi koncept saobraćaja za Banjaluku

Novi koncept saobraćaja za Banjaluku