in

BORBA TEK PREDSTOJI: Kenan Dervišević objavio drugu pjesmu “Jedinac”

Slatka-Tajna.Eu

Vrlo lako Kenan Dervišević stekao je status jednog od najboljih vokala narodne muzike u takmičenju „Zvezde Granda“ što je publika nagradila visokim četvrtim mjestom u spektakularnom finalu, ali tu nije kraj. Iako je stekao popularnost prvi muzički koraci u njegovoj karijeri tek slijede, a da je dobro krenuo svjedoče dvije numere koje je objavio za samo nekoliko dana.Tokom “Zvezda Granda” predstavio je svoju novu pjesmu “Jedinac” i mnoge rasplakao.

Jednog dana mora sve na svoje doći, zar ćeš majko čitav život ti bez svog jedinca moći- stihovi su Derviševićeve nove numere na koju niko od slušalaca, ali i kolega nije ostao imun te ne čudi što komentari samo pljušte.

Iskreno, oduvijek sam pjevao amaterski za svoju dušu, a onda je uslijedilo takmičenje koje sam dugo planirao. Sve je krenulo i završilo se onako kako sam želio, međutim tek sada nastaje borba. Trnovit je put iza mene, ali i ispred mene- istakao je Kenan za koga mnogi tvrde da je izuzetno skroman uprkos nevjerovatnom talentu.

Podsjetimo, Dervišević je nedavno objavio svoj prvijenac pod nazivom „Crni dijamanti“, a n akon toga „Jedinac“ za koju je takođe svoje povjerenje poklonio Aleksandru Miliću Miliju.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


(Express/Grand)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Na proračun 435 amandmana, Vlada ih prihvaća deset

SJEĆATE LI SE ZGODNE INES? Evo kako danas izgleda prva voditeljica Zvezda Granda