in

Sve što sad imamo je molitva: Beba Bojana iz Leksingtona operisana 10 dana od rođenja, oglasila se Aleksandra dirljivom porukom – Senzacija

Slatka-Tajna.Eu

Aleksandra Vasković, supruga frontmena “Leksington benda” Bojana Vaskovića, prije tačno deset dana na svijet je donijela djevojčicu koja je unijela novu radost i neizmjernu sreću u porodični dom.

Treće dijete Bojana Leksingtona i Aleksandre, malenu Helenu, sa najviše nestrpljenja iščekivali su njihova kćerka i sin koji su se nesumnjivo i najviše obradovali viješću da će im se u porodičnom domu uskoro pridružiti seka.

Hrabra Aleksandra i ovog puta oglasila se na pomenutoj društvenoj mreži i emotivnom porukom mnoge raznježila jer treće dijete Bojana Leksingtona moralo je sa svega deset dana biti operisano.

– Suočavanje sa tim saznanjem bilo je samo po sebi traumatično, ali odlučili smo da damo šansu životu, te sam nastavila trudnoću trudeći se da je nosim sa radošću i vjerom u najpozitivniji mogući ishod. I zaista, osim tog saznanja sve je bilo u najboljem redu do samog kraja zaključno sa porođajem, koji je i najljepše iskustvo porođaja do sada. ali o tome nekom drugom prilikom. Sada se suočavamo sa definitivno najtežim periodom u našim životima dok čekamo da naša hrabra kćerkica izvojuje svoju najvažniju životnu bitku. Ona je operisana, u procesu je oporavka i sve što sada imamo su molitva i strpljenje. U periodu koji slijedi nećemo se oglašavati niti odgovarati na poruke jer su sve naše misli i energija usmjerene ka njoj i porodici. Hvala vam na podršci i razumijevanju.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


 

ekskluziva.ba

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

RAT UŽIVO: Od ruskog povlačenja u granatiranju Hersona poginule 32 osobe

Câmera Escondida (11/12/16) Palhaço Dá Tortada V – CLOWN ATTACK PRANK SBT