in

Na Bunskim kanalima prikupljene 42 vreće raznog otpada / Bljesak.info

Slatka-Tajna.Eu

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Eko HUB Blagaj, kojim koordinira Omladinski klub Novi Val održao je akciju čišćenja dana 26. studenog s početkom u 10:00h, akcija čišćenja se održala na području Bunskih Kanala.

Ovu lokalnu inicijativu Eko HUB Blagaj je održao zajedno sa studentima Koledža ujedinjenog svijeta u Mostaru (UWC Mostar) i sa ekološkom udrugom ”Majski Cvijet”.

Tijekom ove akcije na Bunskim kanalima prikupljene su 42 vreće otpada, sa ukupno 25 sudionika koji su sudjelovali u ovoj lokalnoj inicijativi, i doprinijeli zaštiti ovog geomorfološkog fenomena od otpada.

Foto: PR / Akcija čišćenja Bunskih kanala

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Bunski kanali, nalaze se južno od Mostara uz magistralnu cestu M-17 Mostar – Čapljina. U 230 kilometara svog toka Neretva je izgradila cijeli niz prekrasnih krajolika, ali mišljenja mnogih da je baš lokalitet južno od Mostara na ušću Bune, taj koji zbog količine vode, ali i krajolika predstavlja najveću vrijednost.

Svi sudionici su dobili potrebnu opremu za ovu akciju, kao hranu i osvježenje.

Eko HUB Blagaj, kojim koordinira Omladinski klub Novi Val Blagaj, pokrenut je u sklopu projekta ”Misli o prirodi!” koji implementira Centar za promociju civilnog društva, a financijski podržava Švedska.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

ISPLIVALE FOTKE ZA KOJE NIKO NIJE ZNAO: Pogledajte kako Đina Džinović izgleda bez šminke

“ZA SAŠU SAM SE DEBELO POTRUDILA!” Suzana Jovanović otkrila sočne detalje braka sa Popovićem, pa sve šokirala o