in

ŽIKA TODOROVIĆ JE RANIJE LUDO VOLEO OVU VODITELJKU! Planirala ga ostavi zbog mlađeg, pa uslijedio obrt: Sreću je našao pored Ane! – Senzacija

ŽIKA TODOROVIĆ JE RANIJE LUDO VOLEO OVU VODITELJKU! Planirala ga ostavi zbog mlađeg, pa uslijedio obrt: Sreću je našao pored Ane! – Senzacija
Slatka-Tajna.Eu

Srđan Žika Todorović bio je veliki miljenik žena, obožavale su ga i tinejdžerke, ali i zrelije dame, ipak on je svoju sreću našao pre više od dve decenije pored supruge Ane, pre nje bio je u vezi sa Suzanom Zlatanović, koja je medijsku karijeru izgradila kao Luna Lu.

Suzana i Srđan su se upoznali na novogodišnjoj zabavi, ali su počeli da se zabavljaju tek pola godine kasnije.

– Tada je “rejv Barbika” poželela da joj Božić Bata ili Deda Mraz donese ljubav upakovanu u srebrnu foliju bez mašne. I tačno u ponoć ispunila mi se želja. U momentu kada su svi podigli ruke u vazduh slaveći dolazak najluđe godine koju je nas pedeset proživelo u snoviđenju sajber tehno hevena Srbije 1995. Pogled mi je slučajno pao na njega i namerno na njemu ostao prikovan. On je bio Srđan Žika Todorović, tinejdžerska zvezda i nesvakidašnje talentovan bubnjar koga znam ceo život. Osmehnuo se poput dečaka i Luna Lu se zaljubila – prisetila se voditeljka jednom prilikom.

Ipak, oni su počeli da se zabavljaju tek šest meseci nakon tog trenutka.

– Šest meseci kasnije, na Adi Bojani, na desetodnevnom čil autu, u pauzi rejvovanja, ja sam u njegovom apartmanu uz sedmostruki kampari pokušavala i sebi i njemu da objasnim da ja više ne mogu da trpim njegovo odbijanje i da odlazim u zagrljaj drugom, mlađem, višem, snažnijem, uzbudljivijem mladom ratniku koji je najlepše na svetu i u cugu izvodio 150 sklekova na pesnicama – pričala je svojevremeno Luna Lu.

Baš kad je krenula, začula je rečenicu: “A taman sam se navikao na tvoj parfem”.

– Parfem je bio Eden, dan je bio 31. avgust, pesma je bila Something Changed (Pulp) i sreća je bila ogromna. Tako je počela naša veza, nikome do kraja jasna i prihvatljiva – reči su Lune Lu.

Njih dvoje su ubrzo započeli zajednički život – uselili su se u stan kod Kalenić pijace, a kako je Luna opisivala, ona se trudila da kuva, a on se trudio da pojede sve što je spremila.

Kako kaže, glumčevi rokenrol prijatelji su počeli da je mrze jer je on naglo počeo da se interesuje za neke druge pravce u muzici, dok su njeni njega prezirali zato što se nije oblačio po njihovom ukusu.

U jednom trenutku je glumac smatrao da njen poslovni angažman treba “polako da umine”.

– Po “Industriji” tinejdžerke su palile moju svemirsku garderobu, intenzivno me mrzeći, dok su dečaci pisali grafite i pričali viceve na račun Žilijana. Uprkos svemu, naša velika ljubav je opstajala, i mi smo postali Suzuki i Srđko. Luna Lu je bila višak, on je nikada nije voleo i smatrao je da moje medijsko angažovanje treba da polako umine – priznala je Luna Lu.

Ipak, razlaz je bio neizbežan.

– Onda je krenuo putopis, zatim ovekovečenje našeg prvog raskida i drugog mirenja pretočenog u književnost uz Isidoru Bjelicu, pod šifrom “S**s (E) Pistolarni Roman”, da bi potom usledio kraj – skroman i bez mnogo buke, nijedne reči i dovoljan sam po sebi.

Srđan je nakon nje sreću pronašao u braku kraj supruge Ane, a Suzana se nikada nije udavala.

(Kurir.rs/Blic)

Comments

Komentariši

Loading…

0
Legend

Written by Redakcija

Community ModeratorContent AuthorYears Of MembershipVerified User
SMRŠAO SAM OSAM KILOGRAMA: Dejan Dragojević riješio da postane Hulk

SMRŠAO SAM OSAM KILOGRAMA: Dejan Dragojević riješio da postane Hulk

Studija potvrdila koje namirnice otežavaju varenje

Studija potvrdila koje namirnice otežavaju varenje