in

NE GLEDAM “SLATKO OD SNOVA”: Dragana Mirković je glumila u jugoslovenskom filmu, doživjela neprijatnu scenu

Slatka-Tajna.Eu

Pjevačica Dragana Mirković devedesetih godina snimila je svoj film “Slatko od snova”. Svojevremeno je otkrila da je za ovaj projekat ne vezuju lijepe uspomene, s obzirom da joj je usred preminuo prijatelj i saradnik.

Na pola snimanja filma, estradni menadžer i producent Radosav Raka Đokić je preminuo poslije teške operacije i nije dočekao da vidi ovo ostvarenje.

“On je meni sve bio i odjednom, preko noći, ja sam ostala bez njega. Snimanje filma u toku, ostalo je mnogo neplaćenih stvari, jer je to sasvim normalno, snimali smo, čovjek je imao planove šta kako da uradi i odjednom ga nema…”, pričala je Drgana svojevremeno i dodala:

“Ja sam znala kolika je njegova želja bila da snimim taj film. Sebi sam rekla: ‘Dragana, ti to moraš!’ To je jedan užasno težak period… Prvo, emotivno težak. Psihički sam bila rastrojena jako, a fizički isto”, priznala je pjevačica, a potom otkrila da su pojedini saradnici iskoristili tešku situaciju u kojoj se našla kako bi joj dodatno naudili i nanijeli joj bol.

“Čak, nažalost, imala sam jedno ružno iskustvo. Jedna osoba koja je glumila u filmu poslije Rakine smrti tražila mi je dupli honorar! Sačekao je situaciju, znao je da me ima u rukama jer je pola filma snimljeno, ne isplati mi se da ponovo snimam scene sa nekim drugim… Prosto sam morala da pristanem na tu ucenu i duplo sam platila. Da li mi vjerujete da ponekad izbjegavam da pogledam svoj film jer me tako tužne uspomene i bolne uspomene vezuju za njega”, rekla je pjevačica.

Glumica Branka Katić, koja je u filmu igrala njenu najbolju drugaricu, svojevremeno se prisjetila rada na ovom ostvarenju:

“Dragana Mirković je bila vrlo korektna, veliki profesionalac. Na tom filmu sam naučila da narodne pjevačice nisu neke strašne spodobe. Kada je producent Raka Đokić preminuo, ona je odlazila svakog vikenda u Njemačku gdje je pjevala, i od tih tezgi donosila novac za završetak snimanja”, rekla je jednom prilikom Branka Katić za medije.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


“Taj novac mi je pomogao da sestra i ja kupimo stan. Zafrkavala sam se s njom da ću na nekoliko kvadrata stana staviti mesinganu pločicu ‘Slatko od snova’. Tada sam shvatila da ne može sve što radimo da bude umjetnost, nešto mora i da plaća račune. Ako pogledate taj film, vidjet ćete da sam se trudila, nisam ga igrala lijevom nogom”, zaključila je svojevremeno glumica, koja je u filmu igrala Đinu.

U filmu su glumili i Milorad Mandić Manda, Nebojša Bakočević, Velimir Bata Živojinović, Zoran Cvijanović…

(Express/Mondo)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Preko 200.000 turista posjetilo vodopad Kravice

#zadruga #miljanakulic #bosna #srbija #hrvatska #rijaliti