Categories: Estrada

Dejan i David Dragojević u apartmane na Zanzibaru ulažu 50.000 eura, braća nikad jača! Ovo su svi detalji – Senzacija

Dejan i David Dragojević riješili su da se okrenu biznisu, u koji su uložili sav zarađeni novac! Oni već neko vrijeme borave na Zanzibaru gdje, kako pišu mediji, razvijaju privatni biznis.

Dejan Dragojević nakon pobjede u “Zadruzi 5” u više navrata isticao je kako planira da pokrene ne jedan, već više biznisa, ali nikada nije htio da otkriva detalje svojih poslovnih ideja. Dejan trenutno boravi na Zanzibaru, a društvo mu pravi brat David, međutim, izgleda da razlog njihovog odlazak na daleko afričko ostrvo nije samo hedonistički.

Naime, kako se saznaje, u pitanju je rentiranje luksuznih apartmana za turiste, u šta će Dejan i David uložiti oko 50.000 eura. Na ideju su došli preko prijatelja koji već uveliko radi na ovoj egzotičnoj destinaciji i odlično mu ide, pa su braća iz Novog Sada odlučila da se oprobaju i kao gazde.

David je na društvenoj mreži Instagram objavio i fotografiju s radnog mjesta. Djeluje da mu i te kako prija s obzirom na to da je okružen palmama, morem i da na posao ide u kupaćim gaćama, pa se na pauzi i malo rashladi u vodi.

David je na društvenoj mreži Instagram objavio i fotografiju s radnog mjesta. Djeluje da mu i te kako prija s obzirom na to da je okružen palmama, morem i da na posao ide u kupaćim gaćama, pa se na pauzi i malo rashladi u vodi.

– Rad, red, disciplina – napisao je on, ali nije želio da otkriva detalje. Inače, otkako su se njih dvojica pomirili nakon što je Dejan pobijedio u posljednjoj “Zadruzi”, kad se i rastao od supruge Dalile Dragojević, ne razdvajaju se. Prije dva mjeseca su spakovali kofere i napustili Srbiju u potrazi za boljim životom.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku







– Život im se mijenja iz korijena. Žene su im došle glave i novčanika, imali su pogrešne izbore i konačno se može reći da su na pravom putu. Imaju sjajnu ideju i sad ide realizacija. Prijatelj im je dosta pomogao u vezi sa ulaganjem novca u apartmane, pa razvijaju posao. Trebaće im dosta vremena da se sve uklopi, ali vrijedno rade na tome. Čim su stigli na Zanzibar, odmah su se povezali s našim ljudima koji tamo žive i vrlo lako su se uklopili. Novac žele da ulože na pravi način. Ko zna, možda se više i ne vrate u Srbiju. Oni su ovdje živjeli od tog rijaliti učešća, ali to je prošlost. Nemaju oni više šta da ponude, to su shvatili i odlučili su da se udruže i naprave biznis od kog će moći da žive – otkriva izvor za Kurir.

Inače, sinonim za raj i hedonizam je ostrvo Zanzibar, tamo je Dejan odavno želio da ode i o tome je često maštao tokom svog učešća u rijalitiju. Zanzibar inače služi i kao mjesto za predah trgovačkih putnika na relaciji Evropa-Indija, pa Dragojevići žele da iskoriste sve pogodnosti, da usavrše posao i zarade novac. U svemu ih podržava majka Biljana Dragojević.

Izvor: Republika.rs

 

 

 

 

 

 

Redakcija

Recent Posts

JOVANA JOKSIMOVIĆ JE SKINULA 25 KILOGRAMA Napunila 43 godine i izgleda besprekorno: Ovo je njena tajna

Voditeljka Jovana Joksimović nedavno je napunila 43 godine, a svi se pitaju koja je tajna…

21 minuta ago

Šta je zlatna krv koju u svijetu imaju samo 43 osobe?

Dugo se vjerovalo da je najrjeđa krvna grupa AB grupa, ali to nije istina. Prije…

34 minute ago

Vozač autobusa koji je išao iz Sarajeva za Hamburg pronašao novčanik pun novca i vratio ga vlasniku

Vozač autobusa, koji je 8. maja putovao na relaciji Sarajevo- Hamburg, pronašao je izgubljeni novčanik…

35 minuta ago

NJEGA BI DŽEJLA BIRALA ZA MENTORA: Drugi izbor šokirao

Popularna pjevačica Džejla Ramović prije nekoliko godina je pobijedila u “Zvezdama Granda” i od tada njena karijera…

1 sat ago

BOŠNJACI PONOVO NEUJEDINJENI: Hoće li negator genocida postati načelnik Srebrenice?

Česta fraza koju bošnjački političari koriste u javnom prostoru je kako treba ostaviti lične interese…

2 sata ago

Ramos napušta Evropu

Veteran Sevilje i legenda španske reprezentacije Serhio Ramos na kraju sezone napustit će klub iz…

2 sata ago