in

ŽIRI JE BIO NA NOGAMA: Takmičar oduševio pjevanjem, šou mu ukrao rođeni brat

ŽIRI JE BIO NA NOGAMA: Takmičar oduševio pjevanjem, šou mu ukrao rođeni brat
Slatka-Tajna.Eu

Mladić iz Jagodine koji je iskustvo već stekao dok se takmičio u „Nekim novim klincima“ Petar Petrović ove subote po prvi put imao je priliku da pokaže svoj raskošni talenat i na sceni „Zvezda Granda“.

Dok je dvadesetogodišnjak pjevao „Djevojčice moja“ Šabana Šaulića i „Nekada smo ti i ja“ Ljube Aličića podršku iza scene pružali su mu majka i brat.

Iako tokom izvođenja prve numere nije bilo glasova, situacija se tokom izvođenja Aličićevog hita potpuno preokrenula, pa je kandidat svoj nastup završio sa šest glasova, a Marija je ni manje ni više nego zaigrala uz ove prave narodnjake.

Foto:Grand

Nakon što je takmičarski dio završio sa šest glasova, žiri je imao poseban zahtjev za Petra i njegovog brata.

Naime s obzirom de se u istom takmičenju takmiči i Petrov rođeni brat Milorad, žiri je imao poseban zahtjev za njega, a to je da se pridruži bratu i sa njim zapjeva na sceni.

Mladić je izašao na scenu i zapjevao hit Ljube Aličića, a na pitanje da li bolje pjeva zabavnu ili narodnu muziku, Milorad je samouvjereno odgovorio:

–Dobro pjevam i jedno i drugo.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Sudeći po reakcijama članova žirija, koji su uz osmijeh na licu sve vrijeme bodrili mladića i opušteno đuskali, nema sumnje da će baš kao i brat opravdati svoje učešće u šesnaestoj sezoni, a sigurni smo da će oba brata daleko dogurati.

Nakon veselog nastupa, Petar je bez mnogo razmišljanja za mentora izabrao Mariju Šerifović, na šta je pjevačica sa osmijehom na licu kratko odgovorila:

–Može.

(Express/Grand)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

GRAMATIKA BRAKA…

GRAMATIKA BRAKA…

Milanović i Banožić odvojeno na ispraćaju vojnika u misiju KFOR-a

Milanović i Banožić odvojeno na ispraćaju vojnika u misiju KFOR-a