in

SVI BIVŠI SU POSLIJE MENE PROPALI: Ivana Šopić smatra da je zlatna koka

Slatka-Tajna.Eu

Voditeljica rijaliti programa “Zadruga” Ivana Šopić pojavila se na jednom beogradskom događaj, a i ovoga puta obukla je korset, vrlo sličan onom zbog kog je nedavno osvanula u srbijanskoj štampi, a onda je i sama otkrila kome je bila zlatna koka.

-Osjećam se upravo onako kako izgledam, kao zlatna koka. Čini se da u posljednje vrijeme baš imam probleme sa korsetima – našalila se Ivana na svoj račun, a onda otkrila da je uvijek bila zlatna koka samoj sebi.

-Nisam nikome do sada bila zlatna koka, sem samoj sebi. Kako sam politički korektna (smijeh). Od bivših momaka nisam nikome snijela zlatna jaja, svi su poslije mene propali – objasnila je voditeljica.

Ivana Šopić, Foto:Instagram

Voditeljica je otkrila da se privatno druži sa zadrugarima zbog promocije klubova u kojima rade.

-Pored toga što radim “Zadrugu 6” sam i ugostitelj. Srećem zadrugare u klubovima u kojima radim, otvoreno pričam o tome, oni donose odličan marketing. Kada vodim emisiju, vrlo sam profesionalan. Moram da kažem da se najbolje provedu u mojim klubovima – rekla je ona.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Šopićka ne krije da svakodnevno dobija prijeteće poruke i pregršt negativnih komentara na svoje društvene mreže, ali tvrdi da se naročito ne osvrće na njih.

-Svakodnevno mi stižu uvredljive poruka, na račun svog izgleda, pa i prijetnje po život. Podržavam svoje kolege koje javno govore o tome, ali ne pravim dramu, niti pridajem tome veliki značaj. Da sam pridavala značaj,nikada se ne bi istakla i postala voditelj “Zadruge”. Prodajem značaja samo svojoj procjeni – rekla je ona.

(Express/Republika)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Raskošno vjenčanje u Bijeloj kući: Mlada očarala bajkovitom vjenčanicom kakvu nemaju ni Diznijeve princeze

„Moć povjerenja“ i „Women in Tech“ u fokusu konferencije „Pouzdanost 2022“