in

Zavirite u dom Nikoline Kovač i Saše Kapora: U njemu su proveli najteže, ali i najsretnije trenutke zajedničkog života

Slatka-Tajna.Eu

Foto: Instagram @nikolina.kovac

Nikolina Kovač i njen suprug Saša Kapor nakon što su se vjenčali 2013. godine živjeli su na Novom Beogradu. Ipak, kasnije su odlučili da kupe svoj stan i izbor je pao na beogradsku opštinu Voždovac.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by (@nikolina.kovac)

Svoje malo porodično gnijezdo svili su u neposrednoj blizini naselja Stepa Stepanović. Za njega su se odlučili iz više razloga.

U neposrednoj blizini se nalazi škola, prodavnice i kafići, a ono što ih je kupilo već na prvi pogled jeste prelijepi pogled na Beograd.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by (@nikolina.kovac)

Kako je Nikolina jednom prilikom izjavila posao uređenja eneterijera prepustila je suprugu, a ona se detaljno pozabavila kuhinjom, jer u njoj provodi najviše vremena.  Priznala je da prije udaje nije znala da kuha, ali su se dolaskom djece stvari drastično promjenile.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


 

View this post on Instagram

 

A post shared by (@nikolina.kovac)

U njihovom domu sve je podređeno djeci, pa su tako i sav višak namještaja kako su deca rasla izbacili iz kuće. Trudili su se da sve bude podređeno mališanima, jer je ipak bezbjednost djece na prvom mjestu.

U njihovom domu preovladavaju svijetle boje, a kuhinju je Nikolina sama osmislila. Ono što je mnogima privuklo pažnju jeste i veliki klavir koji njih dvoje s vremena na vrijeme zasviraju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by (@nikolina.kovac)

Njihov porodični dom predstavlja mjesto gdje sa svojim mališanima uživaju u malim, svakodnevnim radostima.

The post Zavirite u dom Nikoline Kovač i Saše Kapora: U njemu su proveli najteže, ali i najsretnije trenutke zajedničkog života appeared first on Azra Magazin.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Marinović: Grad Mostar je grad primjer u BiH

PLAKALA I MOLILA LJEKARE DA NE UMRE OD RAKA! Lepoj Breni saopštili groznu dijagnozu, hitno operisana – Senzacija