in

SARAJKA IMA VATRENU ENERGIJU: Dva puta je odbili, a ona joj je bila treća sreća

Slatka-Tajna.Eu

Adna Svraka (20) iz Sarajeva je po prvi put riješila da okuša sreću u nekom muzičkom takmičenju, a za debitantski nastup odabrala je baš pojavljivanje u „Zvezdama Granda“.

Iako je završila srednju muzičku školu do ovog nastupa je pjevala samo za sebe, a sada je na velikoj sceni pokazala svoj raskošan talenat i publici se predstavila pjesmama „Hajde onda ništa“ i „Od Splita do Beograda ove noći“.

Foto:Grand

Pred žiri je izašla sigurna u sebe i sa puno samopouzdanja, pa je tako i neke iz sudijskih stolica podigla na noge. Nije bilo glasova u prvoj numeri, ali je Viki Miljković „povukla nogu“ prvim glasom, pa je takmičarka nastup završila sa maksimalnih pet koliko je i bilo potrebno da odabere mentora.

Saša Popović je dao takmičarki mogućnost da bira, pa je ona poželjela saradnju sa Đorđem Davidom koja se nažalost nije ostvarila, a roker je i obrazložio odluku.

-Kad sam te čuo u prvoj pjesmi, to sam pripisao tremi, a onda sam čuo drugu pjesmu i ostajem na tome da je moj glas bio samo podrška, bez ljutnje – rekao je David, a Adnina druga želja je bio Mili koji je odbio saradnju uz jasan komentar:

-Moram da ti kažem da izgledaš fantastično, ali imaš energiju u glasu koju ne kontrolišeš. Ja kao mentor nisam siguran da li sam za tebe, mislim da je bolje da uzmeš nekog drugog.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Treća je ovog puta bila sreća, pa je Viki Miljković sa zadovoljtvom prihvatila saradnju sa takmičarkom.

-Ne pjevaš samo ovu vrstu muzike, ne radiš za sada njigdje, uzimam te. Ne vidim te u ovoj vrsti muzike, mislim da treba da iskoračiš i pomjeriš se malo – rekla je Viki, a studijom se prolomio gromoglasan aplauz podrške.

(Express/Grand)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

KAŽU DA SU SIJEVALE VARNICE: Zvezda Granda otkrio sve o odnosu sa misicom Jovanom Ljubisavljević

Marco i Mia pobjednici 11. sezone “Zvijezde pjevaju”