in

Sofija Šašić majci Sonji zabila nož u leđa: Fotografija govori više od 1000 riječi, Željko Šašić likuje kao nikad! – Senzacija

Sofija Šašić majci Sonji zabila nož u leđa: Fotografija govori više od 1000 riječi, Željko Šašić likuje kao nikad! – Senzacija
Slatka-Tajna.Eu

Kćerka Željka Šašića i poznati pjevač godinama unazad nisu imali najbolji odnos, ali se to nedavno promijenilo, kako prenosi magazin “Star”. Naime, Šašićeva nasljednica pojavila se na koncertu Peđe Jovanovića na kojem je specijalni gost bio upravo njen otac pa je tako jasno stavljeno do znanja da je njena podrška ocu znak poboljšanja njihovog međusobnog odnosa. Dok je nastupao, Željko nije krio sreću što se u publici nalazi njegova kćerka pa je u više navrata pjevao upravo njoj.

Kada je pjevač završio svoj nastup na koncertu svog kolege vratio se u publika gdje je sjeo upravo pored svoje nasljednice. Kćerka Željka Šašića i pjevač ostatak večeri proveli su jedno kraj drugog.

– Željko i Sofija su sve nesuglasice ostavili iza sebe. Prije mjesec dana imali su razgovor nakon kojeg su se pomirili. Sofija je sada zrela djevojka koja može da razumije ono što ranije nije mogla. Željko je u tom razgovoru bio pažljiv, ali je bio srećan što uopšte ima priliku da razgovara sa Sofijom jer to nije bilo moguće godinama unazad, kao što nije bilo moguće ni da je zagrli – ispričao je izvor blizak pjevaču za magazin “Star”.

– Sada se sve promijenilo, čuju se svaki dan a Željko je potpuno drugi čovjek otkako se pomirio sa kćerkom. Kćerka Željka Šašića sama mu je rekla da želi da dođe na koncert i podrži ga. Željko je tako shvatio da njegova bivša žena Sonja više ne može da upravlja njihovom kćerkom – dodao je pomenuti izvor.

Prije samo pet mjeseci, slika njihovog odnosa bila je potpuno drugačija. Šašić je tada izjavio da sa kćerkom nema nikakav odnos i otkrio dio problema koji je nastao između njih.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Da se Sonja i ja nismo razveli, Sofija sigurno ne bi bila toliko medijski prisutna kao što je danas. Ja sam bio za to da se strogo razdvoje privatno i poslovno. Kćerka se sada bavi poslom koji je vezan za medije, ako joj to prija, onda neka joj je srećan put. Suviše je ona svoja da bi mene pitala za savjet. Nisam ja ta adresa, ima ona koga će da pita. Kada je birala čime će da se bavi, ja nisam bio prisutan u njenom životu, ali ne svojom krivicom – rekao je tada pjevač.

ekskluziva.ba

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Akinfejev više nije najmlađi debitant za Rusiju

Akinfejev više nije najmlađi debitant za Rusiju

Zbog cijena i kamata mladi ostaju sa roditeljima u BiH

Zbog cijena i kamata mladi ostaju sa roditeljima u BiH